Η συγγραφέας του «Sex & the City» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η Κάρι κατέληξε με τον Mr. Big

Η συγγραφέας του «Sex & the City» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η Κάρι κατέληξε με τον Mr. Big Facebook Twitter
Η συγγραφέας Candace Bushnell με τους Chris Noth και Sarah Jessica Parker. (Getty Images)
1

Το «Sex and the City» τελείωσε το 2004 με τον Mr. Big να εξομολογείται επιτέλους την αγάπη του στην Κάρι και τους δυο τους να γίνονται κανονικό ζευγάρι μετά από πολλές περιπέτειες και ανατροπές στους προηγούμενους κύκλους. Ωστόσο, η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική, σύμφωνα με την συγγραφέα του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. 

Η Κάντας Μπύσνελλ αποκάλυψε πως ο λόγος που η Κάρι κατέληξε με τον Big ήταν επειδή «η μητέρα μου, για κάποιο λόγο, πάντα μισούσε τον Έινταν, οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με το πλευρό του». Βασικά η μητέρα της συγγραφέα δεν συμπάθησε ποτέ καμία άλλη σχέση που είχε η Κάρι, κάτι που ενδεχομένως συνέβαλε στην κατάληξη της σχέσης των δύο πρωταγωνιστών.

«Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι να επισκεφτώ τους γονείς μου, η μητέρα μου μού έλεγε, "Γιατί η Κάρι είναι με τον Έινταν και όχι με τον Mr. Big; Πρέπει να ξεφορτωθείς τον Έινταν», λέει η Κάντας. 

Όσο για τον τρόπο που ενσάρκωσε ο ηθοποιός Τζον Κορμπέττ το ρόλο του Έινταν, απέφυγε να απαντήσει αμέσως και σχολίασε πως, «Η μητέρα μου ποτέ δεν ένιωσε πως ο Έινταν ήταν ο κατάλληλος για την Κάρι». 

Η συγγραφές δήλωσε επίσης πως θα ήθελε πάρα πολύ να υπάρξει και τρίτη ταινία «Sex & the City». «Πάντα το ευχόμουν. Δεν ξέρω αν θα γίνει τελικά, μάλλον όχι». Όσο για την Κάρι και τον Big, λέει πως αν υπάρξει κινηματογραφική συνέχεια ελπίζει να συνεχίσουν να είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι, μακριά από τον Έινταν.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια