ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κι όμως μετά από 12 χρόνια, ο Μπραντ Πιτ τηλεφώνησε στην Τζένιφερ Άνιστον για να ζητήσει συγγνώμη

Κι όμως μετά από 12 χρόνια, ο Μπραντ Πιτ τηλεφώνησε στην Τζένιφερ Άνιστον για να ζητήσει συγγνώμη Facebook Twitter
0
Κι όμως μετά από 12 χρόνια, ο Μπραντ Πιτ τηλεφώνησε στην Τζένιφερ Άνιστον για να ζητήσει συγγνώμη Facebook Twitter

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1998 στα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια» και το 2000 παντρεύτηκαν. Η σχέση τους και ο μετέπειτα γάμος τους στο Μαλιμπού είχαν μονοπωλήσει τότε το ενδιαφέρον εκατοντάδων περιοδικών και όλοι έκαναν λόγο για το νέο χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Η είδηση του διαζυγίου τους πέντε χρόνια αργότερα έσκασε σαν βόμβα, καθώς συνοδευόταν από την φημολογία πως ο Μπραντ εγκατέλειψε την Τζένιφερ για την Αντζελίνα Τζολί, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε τότε στο «Mr & Mrs Smith». Κι ενώ ο Μπραντ και η Αντζελίνα ζούσαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες έναν πολύ δυνατό έρωτα, ξεκινώντας οικογένεια και καταλήγοντας με έξι παιδιά, η Τζένιφερ ήταν αναγκασμένη να ζει στη σκιά ενός επώδυνου διαζυγίου που γινόταν πρωτοσέλιδο για πολλά χρόνια. 

Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να αποφάσισε να ζητήσει σήμερα συγγνώμη στην Τζένιφερ Άνιστον για τον τρόπο που έληξε ο γάμος τους, κάτι που ενδεχομένως δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει τόσα χρόνια. Μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό το διάστημα για να κάνει έναν απολογισμό της ζωής του και όσων έχει κάνει και κάπου εκεί μάλλον έκρινε ότι θα ήταν σωστό να επικοινωνήσει με την Άνιστον για να της απολογηθεί. 

Σύμφωνα με το In Touch Weekly, ο Μπραντ επικοινώνησε μαζί της για να συζητήσουν το πώς έληξε ο γάμος τους, μια κίνηση που φέρεται να αναθέρμανε τις σχέσεις τους. 

«Είναι αποφασισμένος να απολογηθεί για όλα όσα την υπέβαλε κι ακριβώς έκανε. Ήταν η πιο φιλική κουβέντα που έκαναν ποτέ οι δυο τους. Η Τζένιφερ συγκινήθηκε πάρα πολύ. Όλα τα πληγωμένα αισθήματα και η πικρία που καταπίεζε για χρόνια ήρθαν στην επιφάνεια και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Μπραντ της ζήτησε συγγνώμη που ήταν απών σύζυγος, που ήταν μαστουρωμένος και που βαριόταν τον περισσότερο καιρό. Επίσης της απολογήθηκε που την εγκατέλειψε για την Αντζελίνα», ανέφερε πηγή.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM