Η Αντζελίνα Τζολί εξομολογείται πως ο χωρισμός με τον Μπραντ Πιτ είναι οδυνηρός

Η Αντζελίνα Τζολί εξομολογείται πως ο χωρισμός με τον Μπραντ Πιτ είναι οδυνηρός Facebook Twitter
0

Για μια ακόμη φορά, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ και εξομολογήθηκε πως δεν ήταν ποτέ κάτι ευχάριστο, αλλά και ότι εξακολουθεί να περνά δύσκολες στιγμές.


Προωθώντας τη νέα της ταινία «First They Killed My Father» παραδέχτηκε ότι η κατάθεση διαζυγίου έπειτα από 12 έτη γάμου ήταν δύσκολη διαδικασία.


«Μερικές φορές ίσως φαίνεται ότι τα κατάφερα. Αλλά, πραγματικά προσπαθώ απλώς να περάσω τις μέρες μου», δήλωσε η 42χρονη μητέρα έξι παιδιών.

«Δεν μου αρέσει να είμαι ελεύθερη. Δεν είναι κάτι που ήθελα», συνέχισε μιλώντας στην Telegraph. «Δεν υπάρχουν καλά και κακά, δεν υπάρχει τίποτα καλό με αυτό. Είναι δύσκολο», πρόσθεσε.

Τον περασμένο χρόνο - εκτός από την υπέρταση - η σταρ είχε εξομολογηθεί πως ανέπτυξε παράλυση του Bell, έναν τύπο παράλυσης του προσώπου που επιφέρει ανικανότητα ελέγχου των μυών του.


«Συναισθηματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος. Και έχω και άλλα θέματα υγείας. Επομένως, η υγεία μου είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσω. Αισθάνομαι μερικές φορές ότι το σώμα μου έλαβε ένα χτύπημα, αλλά προσπαθώ να γελάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακόμη και αν περνάς από χημειοθεραπεία, πρέπει να βρεις την ικανότητα να αγαπάς και να γελάς«, είπε η Τζολί.

«Όταν σκέφτομαι πού ήμουν πριν από δέκα χρόνια, δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα φτάσω εδώ που είμαι τώρα όσον αφορά την οικογενειακή μου ζωή, τον γάμο μου, την καριέρα μου. Αλλά τώρα, νομίζω ότι είμαι σε μια εποχή που απλά θέλω να είμαι υγιής».

«Νομίζω ότι τώρα πρέπει να ξαναβρώ λίγο από τον παλιό μου εαυτό. Νομίζω ότι στην πορεία χάνουμε λίγο τον δρόμο μας. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου, από ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, μέχρι τα προβλήματα υγείας και την ανατροφή των παιδιών μου. Και τώρα είναι μία καλή στιγμή να τα αφομοιώσω, να τα δω και να τα αναπτύξω», δήλωσε η Τζολί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ