Απεργία την Πρωτομαγιά

Ντε Νίρο εναντίον Τραμπ: Ευτυχώς που δεν είναι έξυπνος γιατί θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνος

Ντε Νίρο εναντίον Τραμπ: Ευτυχώς που δεν είναι έξυπνος γιατί θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνος Facebook Twitter
2

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε πριν τις εκλογές αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τράμπ, «ολοφάνερα ηλίθιο», «αλήτη», «γουρούνι», «απατεώνα», «εθνική καταστροφή», «ντροπή για τη χώρα», έναν άνθρωπο που «δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει» και «δεν ενδιαφέρεται» και είχε πει πως θα ήθελε να του δώσει μια γροθιά στο πρόσωπο.

Αρκετούς μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τραμπ, η γνώμη του ηθοποιού φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει και εξακολουθεί με κάθε ευκαιρία να εκφράζει -ίσως και ακραία- την δυσαρέσκειά του και την εναντίωσή του.

Ο Ντε Νίρο στράφηκε ξανά εναντίον του Τραμπ και τον χαρακτήρισε «ξεδιάντροπο ρατσιστή» ενώ πρόσθεσε πως ευτυχώς δεν είναι νοήμων γιατί διαφορετικά θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνος.

«Αν ήταν πιο έξυπνος, θα ήταν ακόμα πιο επικίνδυνος. Είναι επικίνδυνος, όπως είναι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Είναι φοβερός και ένας ξεκάθαρος ρατσιστής και επενδύει σε αυτό κάτι που είναι καλό γιατί θα βυθιστεί».

Ο Ντε Νίρο κάλεσε επίσης και άλλους καλλιτέχνες να μιλήσουν εναντίον του Προέδρου στα βραβεία Emmy που γίνονται τον επόμενο μήνα. «Σε αυτό το σημείο, βρισκόμαστε σε κρίση σε αυτήν τη χώρα με αυτόν τον ανόητο, ο οποίος δεν θα έπρεπε ποτέ να βρεθεί στη θέση που βρίσκεται», πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Deadline.

Πολιτισμός
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Μπομπι ο Ντε Νιρο ειχε πει επισης οτι θα φυγει απ την Αμερικη αν εκλεγει προεδρος ο Τραμπ. Μαλιστα του ειχε γινει προταση να μεταναστευσει στην πολη του Φερατζανο στην Ιταλια απο τον δημαρχο της εν λογω πολης.Παροτι ο Τραμπ μετακομισε απ το παλατι του στη Νεα Υορκη στο βαρετο λευκο οικο, ο "ολο λογια" Ντε Νιρο δε πηγε πουθενα... Εκατσε στα αυγα του και προχτες συναντησε την αγαπημενη του Χιλαρι στο γνωστο χαμπεργκεραδικο της 58ης : "Εμαθα γραφεις βιβλιο. Και γω θα κανω δηλωσεις - ειναι ηλιθιος - προετοιμαζω προτζεκτ στη νοτια Καλιφορνια. Μολις τελειωσω θα το στειλω στη κορη σου - Παντως παρηγγειλε αν γινεται χαρμπεργκεροσουπα με μανιταρια. Δε θα το πιστεψεις, βαζουν εσπρεσο μεσα ! Δε θα το μετανιωσεις. Κι οποτε δεις τον αντρα σου πες του οτι τον θελω. Πρεπει, πρεπει, πρεπει να κανουμε κατι. Ο Αλ ο Γκορ σε χαιρετα."
Η μισή Βιομηχανία της ShowBusiness έχει κάνει παρόμοιες δηλώσεις περί φυγής από την χώρα σε περίπτωση Προεδρίας Ντ. Τραμπ...Κανείς/καμμία δεν έφυγε...Talk is cheap,που λένε!Για αυτό και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ δεν τους παίρνει στα σοβαρά...Μόνο τα media ανακυκλώνουν τις δηλώσεις τους...