H Νικόλ Κίντμαν μιλά για τη φήμη, την οικογένειά της και το πώς είναι η ζωή στα 50

H Νικόλ Κίντμαν μιλά για τη φήμη, την οικογένειά της και το πώς είναι η ζωή στα 50 Facebook Twitter
1
H Νικόλ Κίντμαν μιλά για τη φήμη, την οικογένειά της και το πώς είναι η ζωή στα 50 Facebook Twitter
H Nicole Kidman φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz για την Vogue,

«Η Νικόλ δεν μπορεί να είναι μόνο ένα πράγμα» λέει ο Γιώργος Λάνθιμος στην Vogue μιλώντας για την Νικόλ Κίντμαν την οποία έκανε πρωταγωνίστριά του στο επόμενό του φιλμ «The Killing of an Deacred Deer. «Δεν μπορεί να είναι μόνο νοικοκυρά. Δεν μπορεί να είναι μόνο γιατρός ή απλά μητέρα, γιατί είναι σέξι, αστεία, κομψό, τρομακτική και αδέξια - μερικές φορές ταυτόχρονα», λέει ο Έλληνας σκηνοθέτης.

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφήθηκε για την Vogue Σεπτεμβρίου και μίλησε στο περιοδικό για την καριέρα της, την ηλικία της και το πως αντιμετωπίζει τον χρόνο στα 50.

Αγαπά να βρίσκεται στα άκρα, γράφει το περιοδικό αναφερόμενο στο πρόσφατο παράδειγμα του «Big Little Lies» στο οποίο ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε έναν βίαιο γάμο. Το σίριαλ έχει σχολιαστεί για τις τολμηρές και σκληρές του σκηνές.


«Το σεξ είναι ένα τεράστιο μέρος του ποια είμαι», λέει.«Τα πράγματα συγκρούονται όταν συναντιέται η νοημοσύνη με τη σεξουαλικότητά μου και είναι μια πολύ περίπλοκη σύγκρουση. Αν η Celeste (σ.σ. ο ρόλος της γυναίκας που υποδύεται) προσπαθούσε  απλά να βγει από τον γάμο αυτόν και δεν υπήρχε η σεξουαλική χημεία και η επιθυμία να παραμείνει εκεί - δεν θα ήξερα πώς να την παίξω», λέει η Κίντμαν

Φυσικά, τα πράγματα είναι πολύ πιο τρυφερά στον γάμο με τον Κιθ Έρμπαν. «Λένε ότι η καλοσύνη δεν είναι σέξι, αλλά είναι», λέει μιλώντας για τον σύντροφό της. Εν τω μεταξύ ομολογεί πως εξακολουθεί να βιώνει συναισθηματικές διακυμάνσεις από το ξαφνικό θάνατο του πατέρα της 2014 ενώ παράλληλα σε κάποιο σημείο της συνέντευξης μιλά και για την μητέρα της για την οποία αισθάνεται θαυμασμό λόγω της δυναμικότητάς της.

«Η οικογένειά μου είναι το καταφύγιό μου», εξομολογείται περιγράφοντας την καθημερινότητά της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που τους έχω. Το ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Είναι κάτι που μου δίνει περισσότερη χαρά από οτιδήποτε και είναι η βάση για όλα όσα κάνω». «Η ζωή μας εδώ πιθανώς δεν είναι αυτό που περιμένετε», λέει όταν καλείται να περιγράψει τη ζωή μιας τόσο διάσημης μαμας. «Διαβάζω τα παιδιά για το σχολείο. Είμαστε μια πολύ ενωμένη οικογένεια που μας αγχώνει το να είμαστε χωρισμένοι ο ένας από τον άλλο για περισσότερο από δύο ημέρες. Προσπαθούμε να τρώμε μαζί κάθε βράδυ. Φίλοι από το σχολείο έρχονται στο σπίτι και μερικές φορές έχουμε εννιά παιδιά για δείπνο», λέει γελώντας.

Ενώ η Κίντμαν δημιούργησε τελικά μια φαινομενικά τέλεια οικογενειακή ζωή ελάχιστα μειώθηκε η τεράστια όρεξή της για δουλειά. Είναι σε συνομιλίες για πολλά μελλοντικά πρότζεκτ στον κινηματογράφο και το θέατρο και αναμένει κάθε φορά με μεγάλο ενδιαφέρον οποιαδήποτε πρόταση.

Στα 50, η Κίντμαν λέει πως απολαμβάνει τις επιτυχίες της - συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών της στη Vogue - όπως ποτέ άλλοτε. «Όλα αποκτούν περισσότερο νόημα καθώς μεγαλώνεις», λέει. «Είναι τρελό. Το "Big Little Lies" σημαίνει πολύ περισσότερα. Η επιτυχία του "Lion" σημαίνει κάτι περισσότερο από την επιτυχία του "Moulin Rouge"! Όταν είσαι νέος, έχεις αυτή την ελαφριά προσέγγιση του "laissez-faire" σε όλα».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM