Ο Justin Theroux εκθειάζει την Τζένιφερ Άνιστον και αποκαλύπτει μια άγνωστη λεπτομέρεια για «Τα Φιλαράκια»

Ο Justin Theroux εκθειάζει την Τζένιφερ Άνιστον και αποκαλύπτει μια άγνωστη λεπτομέρεια για «Τα Φιλαράκια» Facebook Twitter
1
Ο Justin Theroux εκθειάζει την Τζένιφερ Άνιστον και αποκαλύπτει μια άγνωστη λεπτομέρεια για «Τα Φιλαράκια» Facebook Twitter

Ο Justin Theroux μπορεί να είχε γνωρίσει την Τζένιφερ Άνιστον πολύ νωρίτερα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Mr. Porter.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φιλοξενείται στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού, λέει πως στις αρχές της καριέρας του, είχε κληθεί να περάσει από οντισιόν στη Νέα Υόρκη για έναν μικρό ρόλο στη σειρά «Τα Φιλαράκια», που πρωταγωνιστούσε τότε η σημερινή σύζυγός του. «Δεν μπήκα στον κόπο. Παρακοιμήθηκα εκείνη τη μέρα. Δεν θα ήμουν προετοιμασμένος για τη δόξα», λέει σχετικά ο Justin. 

Μεταξύ άλλων μιλά και για την Τζένιφερ Άνιστον και το χιούμορ της και παραδέχεται πως πολύ συχνά απορρίπτει τα αστεία του. «Όταν κάτι δεν είναι αστείο, μου το λέει. Μου λέει, "Αυτό δεν είναι αστείο», εξηγεί ο ίδιος. Όσο για το αν η διάσημη σύζυγός του επιτρέπει πλάκες με αέρια στο σπίτι, λέει πως δεν είναι εναντίον. «Εννοείται πως θα επέτρεπε ένα αστείο με αέρια. Αλλά νομίζω πως έχει πιο εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ για να ξεκαρδιστεί με κάτι τέτοιο. Νομίζω πως είναι πολύ πιο αστεία από αυτό», σημειώνει και προσθέτει: «Γιατί ένας άντρας να νιώσει πως απειλείται από μια αστεία γυναίκα; Σε έναν ιδανικό κόσμο, η σχέση είναι δύο άνθρωπο που γελούν παρέα». 

Στην συνέντευξη «παρεμβαίνει» και η Τζένιφερ Άνιστον, που μιλά για λίγο σχετικά με τον σύζυγό της. «στην αρχή νομίζεις πως θα μπορούσε να είναι κάτι σαν κατά συρροή δολοφόνος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο», σχολιάζει η διάσημη σταρ. 

Ο Justin Theroux εκθειάζει την Τζένιφερ Άνιστον και αποκαλύπτει μια άγνωστη λεπτομέρεια για «Τα Φιλαράκια» Facebook Twitter

Ο Theroux, που έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς είναι πραγματικά ο γάμος του με την Άνιστον και πώς τον παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης, αναφέρεται εκ νέου στον χαρακτηρισμό «avatar» που του έχουν προσδώσει τα ταμπλόιντ. «Απλώς δεν είναι κομμάτι μου. Υπάρχει ένας ελαφρώς παράφρονας στα εξώφυλλα των ταμπλόιντ που είναι πνευματικά άρρωστος, προφανώς», λέει. 

Όσο για την διασημότητα, λέει πως καταλαβαίνει γιατί κάποιοι τρελαίνονται. «Νομίζω πως μπορεί αν τρελάνει τον κόσμο και μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοι είναι αυτοί. Πρέπει να διαφυλάξεις τα λογικά σου. Τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο παρεμβατική [σ.σ. η φήμη] στις ζωές μας, όσο νομίζει ο κόσμος. Μερικές φορές τρελαίνεσαι με κάτι. Κυρίως κάτι που πρέπει να αναλύσεις και να διαχειριστείς. Κάτι που θεωρώ πως η γυναίκα μου έχει κάνει με μεγάλη χάρη και χωρίς ιδιαίτερο κόπο», καταλήγει ο 46χρονος ηθοποιός. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια