Η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της με φόρεμα και οι χρήστες εξοργίστηκαν

Η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της με φόρεμα και οι χρήστες εξοργίστηκαν Facebook Twitter
0

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια πρόσφατη ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ στο Instagram, η οποία δημοσίευσε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες που δείχνουν τους τρεις γιους της, καθώς ο ένας φαίνεται να φορά ένα φόρεμα με θέμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen».

Λίγες ημέρες πριν από τα πρώτα γενέθλια του μικρού της γιου, Journey, η διάσημη ηθοποιός πόσταρε στον λογαριασμό της ένα κολάζ φωτογραφιών που δείχνει την ίδια και την υπόλοιπη οικογένειά της να απολαμβάνουν παιχνίδια και ευχάριστες στιγμές. 

Οι τέσσερις φωτογραφίες δείχνουν τον γιο της, Noah, ντυμένο Elsa από τη γνωστή ταινία της Disney, τον αδερφό του, Bodhi, να φορά ένα κόκκινο μουστάκι, τον σύζυγό της, Brian Austin Green, να κάνει μία αστεία γκριμάτσα στην κάμερα κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό Journey και την ίδια με γυαλιά ηλίου της να ποζάρει χαριτωμένα στον φακό. 

Καθώς το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί και σπάνια κυκλοφορούν φωτογραφίες τους, ειδικά με τα παιδιά τους, η ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ όπως ήταν φυσικό ενθουσίασε τους followers της, κάτι που φαίνεται κι από τα χιλιάδες like που συγκέντρωσε η φωτογραφία. 

Ωστόσο, πάρα πολλοί χρήστες, παρατηρώντας την φωτογραφία του μικρού Noah με το φόρεμα άρχισαν να πλημμυρίζουν την φωτογραφία με αρνητικά σχόλια, σχολιάζοντας πόσο ανεύθυνα μεγαλώνει η Μέγκαν Φοξ τα παιδιά τους, χωρίς να βάζει όρια σχετικά με τα δύο φύλα, επιτρέποντάς τους να φορούν ρούχα για κορίτσια. «Καθόλου αξίες και καμία ηθική. Προωθεί την ομοφυλοφιλία. Η καταστροφή των ρόλων των δύο φύλων οδηγεί σε μια απολυταρχική κοινωνία που δίνει στους κυβερνώντες μεγαλύτερη εξουσία», «Δεν είναι εντάξει ένα αγόρι να κυκλοφορεί φορώντας τα τακούνια της μητέρας του. Όπως δεν είναι εντάξει για ένα παιδί να μην έχει σεβασμό. Οπότε, είναι δουλειά των γονιών να το καθοδηγούν με τον σωστό τρόπο», ανέφεραν μερικά από τα επιθετικά σχόλια δίπλα στην ανάρτηση.

Από την πλευρά της η Μέγκαν Φοξ δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στα αρνητικά σχόλια, τα οποία προφανώς και αποφάσισε να αγνοήσει επιδεικτικά στηρίζοντας την απόφασή της να επιτρέπει στα παιδιά της να ντύνονται όπως θέλουν. Εξάλλου, σε συνέντευξή της το 2014, είχε σχολιάσει πως θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν και να γίνουν «γλυκά, ευαίσθητα κι ευγενικά» όπως είναι ο σύζυγός της. «Λατρεύω την οικογένειά μας -έχω μία μικρή ποδοσφαιρική ομάδα που θα με φροντίσει. Μου αρέσει να συναναστρέφομαι αγόρια και να είμαι το επίκεντρο της προσοχής στην οικογένειά μου, επειδή είμαι η βασίλισσα των μελισσών. Ο σύζυγός μου είναι ευαίσθητος, δεν είναι macho. Και θα μεγαλώσω έτσι τα παιδιά μου- γλυκά, ευαίσθητα, ευγενικά», είχε πει τότε.

Bodhi: Stunner. Clown. Unicorn.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@the_native_tiger) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM