ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η PETA ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον που αρνήθηκε να αυνανίσει σκύλο σε ταινία αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική

Η PETA ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον που αρνήθηκε να αυνανίσει σκύλο σε ταινία αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική Facebook Twitter
4
Η PETA ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον που αρνήθηκε να αυνανίσει σκύλο σε ταινία αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική Facebook Twitter
Στην νέα ταινία «Good Time» ο Ρόμπερτ Πάτινσον υποδύεται τον Connie, έναν Νεοϋορκέζο που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον αδερφό του, μέχρι και ληστέψει τράπεζες.

Στην νέα ταινία «Good Time» ο Ρόμπερτ Πάτινσον υποδύεται τον Connie, έναν Νεοϋορκέζο που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον αδερφό του, μέχρι και να ληστέψει τράπεζες, ενώ παράλληλα τρέφει μεγάλη συμπάθεια για τους σκύλους, πιστεύοντας πως ήταν ένας στην προηγούμενη ζωή του.

Ο 31χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ για να μιλήσει για την ταινία και κάποια στιγμή αποκάλυψε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα, όπου υποτίθεται πως του ζητήθηκε να αυνανίσει έναν σκύλο, κάτι που όπως λέει αρνήθηκε. «Ο χαρακτήρας μου ο Connie έχει αυτό το δέσιμο με τα σκυλιά. Νομίζει πως στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκύλος και θεωρεί πως μπορεί να ελέγξει αυτά ζώα. Υπάρχει μια σκηνή που ένας έμπορος ναρκωτικών εισβάλλει μες στο δωμάτιο, όπου εγώ κοιμάμαι με έναν σκύλο και βασικά τον αυνανίζω. Ρώτησα τον εκπαιδευτή, επειδή ο σκηνοθέτης μού έλεγε, "Κάντο κανονικά! Μην είσαι κότα!». Και ο ιδιοκτήτης του σκύλου έλεγε, "Είναι ράτσας. Μπορείς να το κάνεις. Απλώς πρέπει να κάνει μασάζ στο μέσα μέρος των ποδιών του". Δεν συμφώνησα να το κάνω, οπότε έγινε στα ψέματα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάτινσον. 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την εκπομπή του Jimmy Kimmel:

 

Η συγκεκριμένη δήλωση του ηθοποιού προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στην ταινία και το κατά πόσο θίγουν τα δικαιώματα των ζώων σε βαθμό κακοποίησης. Καθώς ο ίδιος αναφέρθηκε και στον εκπαιδευτή του σκύλου, που υποτίθεται πως έδωσε άδεια για να πραγματοποιηθεί ο αυνανισμός, το ζήτημα έφτασε μέχρι την PETA, που αρχικά συνεχάρη τον ηθοποιό για την άρνησή του και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει το πόσο νόμιμο ήταν όλο αυτό.

Η PETA ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον που αρνήθηκε να αυνανίσει σκύλο σε ταινία αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την ταινία «Good Time».

Μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το ζήτημα, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να προβεί και σε δεύτερη δήλωση όπου ουσιαστικά διαψεύδει τα λεγόμενά του, διευκρινίζοντας πως όλο αυτό ήταν απλώς ένα αστείο που είπε για να διασκεδάσει τον παρουσιαστή και πως ποτέ δεν συνέβη στην πραγματικότητα, ενώ σημείωσε πως ντρέπεται πολύ για αυτό που προκάλεσε. 

«Η ιστορία που είπα στον Τζίμι Κίμμελ ξέφυγε εντελώς. Αυτός που δεν ανέφερα ποτέ ήταν πως επρόκειτο για αστείο. Κανείς δεν περίμενε ή υπέθεσε πως θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στα γυρίσματα του Good Time. Είμαστε όλοι λάτρεις των ζώων και προφανώς δεν θα κάναμε ποτέ κάτι για να τα βλάψουμε», είπε ο Πάτινσον μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του. «Όσοι δουλεύουν στο Good Time είναι καταπληκτικοί επαγγελματίες και συνέβαλαν στο να γίνει μια ταινία για την οποία είμαι πολύ περήφανος. Ντρέπομαι πολύ γιατί εκείνη τη στιγμή απλώς θέλησα να κάνω τον Τζίμι να γελάσει και τελικά δημιούργησα ένα τεράστιο μπέρδεμα και λάθος εντυπώσεις», καταλήγει. 

Το trailer της ταινίας «Good Time» που θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου:

 
Πολιτισμός
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εκεί που περιγράφει το σκηνικό και μιμείται τις φωνές του σκηνοθέτη και του εκπαιδευτή δεν είναι εμφανές πως αστειεύονταν; Γιατί ζορίζεται τόσο πολύ ο κόσμος για χαζομάρες;