Το συγκινητικό τραγούδι της κόρης του Chris Cornell προς τιμήν του πατέρα της και του Chester Bennington

Το συγκινητικό τραγούδι της κόρης του Chris Cornell προς τιμήν του πατέρα της και του Chester Bennington Facebook Twitter
0

Το πρωί της Παρασκευής και με τη βροχή να πέφτει, προσθέτοντας στην ήδη συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι OneRepublic ανέβηκαν στη σκηνή για αποτίσουν φόρο τιμής στους Chester Bennington και Chris Cornell, στη διάρκεια της εκπομπής Good Morning America.

Το μουσικό συγκρότημα συνόδευσε επί σκηνής και η 12χρονη κόρη του Cornell, Toni, και όλοι μαζί τραγούδησαν το «Hallelujah» του Leonard Cohen προς τιμήν των δύο τραγουδιστών, από τους Soundgarden και τους Linkin Park, που πέθαναν με λίγους μήνες διαφορά και στη ζωή τους υπήρχαν στενοί φίλοι. Να σημειωθεί δε πως η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού αυτό είχε τραγουδήσει ο Bennington στην κηδεία του Cornell το Μάιο.


Ο Bennington, πατέρας έξι παιδιών, αυτοκτόνησε σε ηλικία 41 ετών στις 20 Ιουλίου. Ο θάνατός του συνέπεσε με την ημερομηνία των γενεθλίων του Cornell, που αν ζούσε θα γινόταν τότε 53 ετών. 

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να εμφανιστούν στο σόου οι Linkin Park, αλλά τελικά αντικαταστάθηκαν από τους OneRepublic επειδή οι πρώτοι ακύρωσαν την περιοδεία τους και τις συναυλίες τους μετά τον θάνατο του Chester Bennington. 

«Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ. Υπήρξα αρκετά τυχερός ώστε να γράψω τραγούδια και να κάνω παραγωγή με τον Cornell αλλά και να γνωρίσω καλύτερα τον ίδιο και την οικογένειά του μέσα στα χρόνια. Εμφανίστηκε μάλιστα και σε ένα από τα βιντεοκλίπ μας», σχολίασε ο Ryan Tedder από τους OneRepublic, σημειώνοντας πως είχε συναντήσει τον Chester Bennington μερικές φορές και ήταν καλοί φίλοι με τον Cornell. 


Η κόρη του Cornell είπε επίσης μερικά λόγια πριν τραγουδήσει παρέα με τους OneRepublic. «Είναι τιμή να τραγουδώ για τον μπαμπά μου και για τον Chester», είπε η 12χρονη Toni. 


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ