Forbes: O Jeff Bezos είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη

Forbes: O Jeff Bezos είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη Facebook Twitter
5

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos ξεπέρασε τον Bill Gates και είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 90 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Όταν οι αγορές άνοιξαν την Πέμπτη, ο Bezos είχε καθαρή αξία περιουσίας 90,6 δισεκατομμύρια δολάρια, 500 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή περισσότερα από τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates.

Η μετοχή της Amazon αυξήθηκε κατά 1,6% την Πέμπτη, προσθέτοντας 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στην καθαρή αξία της περιουσίας του Bezos. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεπεράσει τον Gates.

Το Forbes άρχισε να παρακολουθεί την περιουσιακή κατάσταση των δισεκατομμυριούχων σε όλο τον κόσμο το 1987. Ο Bezos είναι πλέον ο έβδομος άνθρωπος από τότε, που κατακτά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και ο τρίτος Αμερικανός στην κορυφή της παγκόσμιας τάξης, μετά από τον Gates και τον Warren Buffett.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM