Κι όμως υπάρχει ένας καναπές που συνδέει την Κιμ Καρντάσιαν με τον Τζόνι Ντεπ

Κι όμως υπάρχει ένας καναπές που συνδέει την Κιμ Καρντάσιαν με τον Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter
0

Το να «πρωταγωνιστήσουν» ο Τζόνι Ντεπ και η Κιμ Καρντάσιαν στην ίδια είδηση είναι ίσως από τα πλέον απίθανα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει κάτι που συνδέει τον Χολιγουντιανό ηθοποιό με τη διάσημη σταρ: ένας καναπές.

Οι πρώην οικονομικοί διαχειριστές του ηθοποιού ισχυρίζονται ότι οι υπερβολικές δαπάνες του τον οδήγησαν στην απώλεια εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που ο Τζόνι Ντεπ αρνείται με τη διαμάχη να έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων. Πρόσφατα, το δικαστήριο ζήτησε στην εταιρία που διαχειριζόταν την περιουσία του ηθοποιού να επαναδιατυπώσουν τις κατηγορίες εναντίον οπότε η The Management Group (TMG) πρόσθεσε νέες λεπτομέρειες αναφορικά με τα έξοδα που έκανε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Όπως αναφέρεται στο νέο νομικό έγγραφο, ο Τζόνι Ντεπ ξόδεψε περισσότερα από 500.000 δολάρια για να ενοικιάζει αποθήκες όπου φύλασσε συλλογές με αναμνηστικά αντικείμενα από το Χόλιγουντ, 17.000 δολάρια σε τσάντες και βαλίτσες επωνυμίας Prada και, τέλος, το ποσό των 7.000 δολαρίων για έναν καναπέ από το τηλεοπτικό ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians, τον οποίο φέρεται να δώρισε στην κόρη του, Lily-Rose. Τον καναπέ φέρεται να αγόρασε σε μια δημοπρασία αντικειμένων. 

Να σημειωθεί πως ο Τζόνι Ντεπ στο παρελθόν δεν έχει μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για τους σταρ των ριάλιτι, αφού σε συνέντευξή του το 2014 στο Interview είχε δηλώσει σχετικά: «Ο κόσμος γίνεται διάσημος τώρα ούτε κι εγώ δεν ξέρω για ποιον λόγο. Τα ριάλιτι γίνονται τόσο πετυχημένα και φέρνουν έναν σκασμό λεφτά επειδή είναι σαν τους κοσμικούς στο Χόλιγουντ. Και πολλαπλασιάζονται σε βαθμό που παρακολουθείς πλέον την τουαλέτα του γείτονά σου. Είναι σαν να βλέπεις μια φωτιά. Δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω της». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM