Ο Τεστίνο φωτογραφίζει τα 70ά γενέθλια της Καμίλα

Ο Τεστίνο φωτογραφίζει τα 70ά γενέθλια της Καμίλα Facebook Twitter
Το πορτρέτο της Καμίλα και του Κάρολου πόσταρε και στο Instagram ο Περουβιανός φωτογράφος, Μάριο Τεστίνο.
0



Η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, γιόρτασε τα 70ά της γενέθλια με μια φωτογράφηση από τον περίφημο Περουβιανό φωτογράφο, Μάριο Τεστίνο. Στο πορτρέτο η Καμίλα ποζάρει με τον 68χρονο Κάρολο, Πρίγκιπα της Ουαλίας στην οικία Clarence τον περασμένο Μάιο. Η Δούκισσα φοράει ένα ναυτικό μπλε Fiona Clare παλτό, ενώ ο Πρίγκιπας φοράει κοστούμι, πουκάμισο και γραβάτα.


Μπορεί κάποιες γυναίκες στα 70 να προτιμούν την κηπουρική και το ριλάξ μπροστά από την τηλεόραση, εκείνη όμως έχει ένα πρόγραμμα πιο απαιτητικό από ποτέ. Μόνο την περασμένη χρονιά είχε 221 βασιλικά καθήκοντα στη Βρετανία και στο εξωτερικό και ο χρόνος που αφιερώνει στα παιδιά της είναι πολύ λιγότερος από τις φιλανθρωπίες της.

Μάλιστα, το πορτρέτο της Καμίλα με τον Κάρολο λέγεται ότι συμπίπτει και με την απόφασή της να στηρίξει σθεναρά την κοινωνική δράση «The Silver Line» της δημοσιογράφου Dame Esther Rantzen, αναφορικά με τη μοναξιά στην τρίτη ηλικία.

Ο Τεστίνο φωτογραφίζει τα 70ά γενέθλια της Καμίλα Facebook Twitter
1975. Ο Κάρολος και η Καμίλα σε αγώνα πόλο

Ο Μάριο Τεστίνο, φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, είχε φωτογραφήσει την αείμνηστη Νταϊάνα για το Vanity Fair τον Ιούλιο του 1997, ένα μήνα πριν τον θάνατό της. Έχει επίσης φωτογραφήσει δεκάδες φορές τον Κάρολο και τους γιους του, Δούκα του Κέιμπριτζ και Πρίγκιπα Χάρι.

Ο Τεστίνο φωτογραφίζει τα 70ά γενέθλια της Καμίλα Facebook Twitter
Ο Μάριο Τεστίνο φωτογραφίζει τον Κάρολο και τους γιους του

Για την Καμίλα δήλωσε: «Φωτογράφησα για πρώτη φορά την Δούκισσα μετά το γάμο της με τον Πρίγκιπα για λογαριασμό της βρετανικής Vogue το 2006, και ανακάλυψα ότι ήταν ένας ευγενής και όμορφος άνθρωπος με φανταστική αίσθηση του χιούμορ... Η φωτογράφηση για τον εορτασμό των εβδομηκοστών γενεθλίων της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας είναι πραγματική τιμή».

Ο Τεστίνο φωτογραφίζει τα 70ά γενέθλια της Καμίλα Facebook Twitter
Η Νταϊάνα μέσα από το φακό του Τεστίνο τον Ιούλιο του 1997


Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς γνώρισε τον Κάρολο σε ένα αγώνα πόλο το 1972. Η οικογένειά του δεν την ενέκρινε και ο ίδιος αναγκάστηκε να παντρευτεί το 1981 τη λαοφιλή πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία όμως χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, γιατί βγήκαν στη δημοσιότητα οι κασέτες από τις κρυφές συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου, που είχε με την Καμίλα ο Κάρολος, το 1989.


Η Δούκισσα της Κορνουάλης, που θεωρούνταν πάντα η πέτρα του σκανδάλου στο θυελλώδη γάμο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Κάρολου, βλέπει επιτέλους μετά το γάμο της με τον Κάρολο, τη δημοτικότητά της στη Βρετανία να ανεβαίνει.

Ο Τεστίνο φωτογραφίζει τα 70ά γενέθλια της Καμίλα Facebook Twitter
Η Καμίλα μέσα από το φακό του Μάριο Τεστίνο
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM