Χαμός στο Twitter για την φράση του Σπαλιάρα: «Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς που ήμασταν στο Survivor»

Χαμός στο Twitter για την φράση του Σπαλιάρα: «Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς που ήμασταν στο Survivor» Facebook Twitter
10

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ένας από τους δημοφιλέστερους παίχτες του SURVIVOR, ήταν σήμερα καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη.

Ανάμεσά σε όλα τα άλλα που δήλωσε, ξεστόμισε και μια πολύ ενοχλητική (την χαρακτηρίζουμε ευγενικά) δήλωση καθώς συνέκρινε τη διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών.

Κάνοντας το ακόμη χειρότερο... τους αποκάλεσε λαθρομετανάστες και το αποκορύφωμα ήρθε όταν τελικά συμπέρανε πως «οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε».

 «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη... Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα  εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος, δεν μπορώ να το περιγράψω! Τα συναισθήματα που ένιωθα τις πρώτες μέρες δεν μπορώ ούτε να τα περιγράψω, ήτα τεράστιο σοκ», είναι η ακριβής του φράση η οποία έχει προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο πολλά σχόλια και αντιδράσεις στο Twitter.

 

κκκ



Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM