ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του Facebook Twitter
1

Σε μια αποκάλυψη για την ασθένεια από την οποία πάσχει προχώρησε ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, μέσω επιστολής, με αφορμή την απουσία του από συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη και της Λένας Αλκαίου στο Θέατρο Βράχων.

Ο συνθέτης έστειλε επιστολή που αναγνώστηκε από τον παρουσιαστή της συναυλίας, Γιάννη Τζουανόπουλο, γνωστοποιώντας ότι υποφέρει από το αυτοάνοσο νόσημα «Myasthenia Gravis», από την ασθένεια, δηλαδή, από την οποία υπέφερε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η ασθένεια αυτή μπορεί να προκαλέσει βλεφαρόπτωση, τραυλισμό και κράμπες στα δάχτυλα.

Ο συνθέτης, ο οποίος παρά την ασθένειά του παραμένει δραστήριος και εργάζεται κανονικά, ανέφερε ότι πάσχει από το συγκεκριμένο νόσημα εδώ και 15 χρόνια, όμως τώρα υπήρξε έξαρση που τον κράτησε μακριά από τη συγκεκριμένη συναυλία.

«Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση είπα "θα πάω, παίζω και τυφλός". Στο τραύλισμα είπα "θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα". Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία» έγραψε στην επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Espresso».

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM