Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει γενέθλια στη Μύκονο και προσκαλεί διάσημες σταρς

Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει γενέθλια στη Μύκονο και προσκαλεί διάσημες σταρς Facebook Twitter
0

Η Λίντσεϊ Λόχαν ετοιμάζει τα γενέθλιά της στη Μύκονο και παράλληλα κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στο διαδίκτυο.


Η πιο πρόσφατη δραστηριότητα τής διάσημης Αμερικανίδας σχετίζεται με το χώρο του διαδικτύου καθώς εγκαινίασε την νέα της lifestyle ιστοσελίδα.


Η 30χρονη ηθοποιός ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου, της Ρις Γουίδερσπουν και της Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε στο διαδίκτυο τον δικό της ιστότοπο και υπόσχεται ότι μέσα από αυτόν οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον «αποκλειστικό κόσμο» της.
«Θα σας δώσω πρόσβαση στο αποκλειστικό μου περιεχόμενο και θα σας πω όλα τα μυστικά μου και τα τελευταία νέα πριν από οποιονδήποτε άλλον», υπόσχεται στην αρχική σελίδα του σάιτ της Preemium.


Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει προσωπικά ημερολόγια της σταρ, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, οδηγό αγοράς, νέα από τα παρασκήνια και προβολή αγαπημένων προϊόντων.


Ωστόσο σε αντίθεση με τα σάιτ της Πάλτροου, της Γουίδερσπουν και της Λάιβλι η Λόχαν χρεώνει τους επισκέπτες με 2,99 δολάρια το μήνα, για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του.


Η Λίντσεϊ είναι ιδιαιτέρως δραστήρια χρήστης των social media και συχνά τροφοδοτεί με πληροφορίες το κοινό της.


Μάλιστα την Τρίτη έστειλε ανοιχτή πρόσκληση μέσω twitter σε διάσημους φίλους ώστε να παραβρεθούν στα γενέθλιά της που ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 2 Ιουλίου  στην Μύκονο.


«Καλά μου κορίτσια: Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Πάρις Χίλτον ελάτε στη Μύκονο για τα γενέθλιά μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Και εσύ, Μπιγιονσέ», έγραψε.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM