O Nτίνος Καρύδης λέει τελικά ότι δεν έχει καρκίνο και πως έγινε λάθος

O Nτίνος Καρύδης λέει τελικά ότι δεν έχει καρκίνο και πως έγινε λάθος Facebook Twitter
4

Λάθος με τις εξετάσεις του ισχυρίζεται πως έγινε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας μέσω μίας δραματικής ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει ότι επανήλθε ο καρκίνος και θα χρειαζόταν να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας.Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ'αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» είχε γράψει ο ηθοποιός.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας πως έκανε λάθος γιατί οι εξετάσεις που πήρε προορίζονταν για κάποιον άλλο.

«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα...Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία ''ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ...ΕΤΩΝ 80'' στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ακριβώς αυτό.Ακόμη και αν έγινε όντως λάθος, η διαφήμιση της παράστασης του, σε μια ανάρτηση για τον καρκίνο, τον κάνει να φαίνεται εμετικός (στα μάτια μου τουλάχιστον).Το οτι θα πρέπει να αποδείξω, έμπρακτα, τη συμπαράσταση μου, παρακολουθώντας την παράσταση στην οποία παίζει, πραγματικά με ξεπερνά...Κρίμα, γιατί ενώ μου ήταν αρκετά συμπαθής, μέσα απο τις ταινίες, τώρα μόνο η λέξη ρεζίλης έρχεται στο μυαλό μου.