Το συγκινητικό μήνυμα του Ντίνου Καρύδη για τον καρκίνο: Η επάρατος επανήλθε, σας αγαπώ

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντίνου Καρύδη για τον καρκίνο: Η επάρατος επανήλθε, σας αγαπώ Facebook Twitter
Ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης με την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη
0

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες κάνει εισαγωγή το νοσοκομείο καθώς ο καρκίνος επανήλθε κάνοντας μετάσταση στο στομάχι.

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας.Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ'αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» έγραψε ο ηθοποιός.

Η πρώτη φορά που ο ηθοποιός είχε απασχολήσει με το θέμα της υγείας του ήταν το 2012 όταν εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο ίδιος  μιλώντας στην «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι όταν ο γιατρός του του είχε ανακοινώσει ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας του ήταν θετικά: «ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός».

Τότε ο Ντίνος Καρύδης είχε ανακοινώσει και πάλι στους φίλους του στο Facebook την κατάσταση της υγείας του: «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM