Η Έμμα Γουάτσον κρύβει βιβλία στο Παρίσι και ο λόγος είναι οι γυναίκες

Η Έμμα Γουάτσον κρύβει βιβλία στο Παρίσι και ο λόγος είναι οι γυναίκες Facebook Twitter
0

H Βρετανίδα ηθοποιός Έμμα Γουάτσον, γνωστή από τον ρόλο της ως "Ερμιόνη Γκρέιντζερ" στη σειρά των ταινιών με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ, κρύβει βιβλία στους δρόμους του Παρισιού στο πλαίσιο της δράσης της για την προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών.

"Κρύβω αντίτυπα τoυ βιβλίου η «Ιστορία της Πορφυρής Δούλης» στο Παρίσι", έγραψε (σε ένα δίγλωσσο μήνυμα) στο Twitter η ηθοποιός, πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των γυναικών.

Το περιοδικό Livres Hebdo διευκρίνισε στον ιστότοπό του ότι η Γουάτσον έκρυψε σε διάφορα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας 100 αντίτυπα του βιβλίου της Μάργκαρετ Άτγουντ. Για τον ίδιο σκοπό, η ηθοποιός είχε μοιράσει βιβλία στο μετρό του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο και κατόπιν, τον Μάρτιο, στη Νέα Υόρκη.

Aυτή τη φορά, τα βιβλία περιλαμβάνουν και ένα χειρόγραφό σημείωμά της, κάτι που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φανς της ηθοποιού.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM