Η Πάρις Τζάκσον λέει πως δέχεται bullying από τους θαυμαστές του πατέρα της

Η Πάρις Τζάκσον λέει πως δέχεται bullying από τους θαυμαστές του πατέρα της Facebook Twitter
1

Η Πάρις Τζάκσον, η 19χρονη κόρη του κόρη του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, είναι αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία και φέτος το επιχειρεί δυναμικά, πρωταγωνιστώντας σε μερικές πολύ γνωστές διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και εξώφυλλα περιοδικών. Ωστόσο, όπως παραδέχεται, όλη αυτή η φήμη έχει αρχίσει να γίνεται μπούμερανγκ λόγω του πόσο διάσημος και με φανατικούς θαυμαστές υπήρξε ο πατέρας της. 

Όπως εξομολογείται σε ένα μακροσκελές βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στον λογαριασμό της στο Instagram, έχει πέσει θύμα διαδικτυακού bullying από τους φανς του πατέρα της, τους οποίους καλείται πολύ συχνά να αντιμετωπίσει. «Υποθέτω πως είναι εκείνοι που δεν συμφωνούν με το ποια είμαι και με το τι κάνω και διαφωνούν με τις αρχές μου, περνώντας τον χρόνο τους να προσπαθούν να με πληγώσουν», σχολιάζει η 19χρονη Πάρις.

Αναφορικά με τους λόγους γιατί οι θαυμαστές της οικογένειας Τζάκσον έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντί της, λέει πως μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή είναι «νέα και δραστήρια» και το φαν κλαμπ που πατέρα της δεν είναι και τόσο ανοιχτόμυαλο. «Οι περισσότεροι από τους ακολούθους μου είναι συνήθως αυτοί που ακολουθούσαν τον πατέρα μου και είναι πολύ μεγαλύτεροι. Με έχουν δει να μεγαλώνω, οπότε καταλαβαίνω τους μεγαλύτερους σε ηλικία που με παρακολουθούν και βλέπουν τι κάνω και που δεν συμφωνούν απαραιτήτως με όλο αυτό επειδή έχουν πολύ συντηρητικές απόψεις», συνεχίζει. 

Βέβαια, αυτό δεν τους δίνει και το δικαίωμα να της στέλνουν χυδαία μηνύματα στα social media, λέει η ίδια, σημειώνοντας πως προσπαθεί ωστόσο να διαχειριστεί την κατάσταση με το δικό της τρόπο. «Είμαι μια έφηβη», λέει η 19χρονη. «Το πιάνω, δεν αρέσουν σε όλους σας τα τατουάζ. Δεν αρέσουν σε όλους σας οι βωμολοχίες. Δεν αρέσει σε όλους σας το ελεύθερο πνεύμα μου, η εξωστρέφεια που έχω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, εργάζομαι όσο πιο σκληρά γίνεται για να τα βγάζω πέρα μόνη μου και δημιουργώ την δική μου ζωή. Παλεύω για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα δικαιώματα των ζώων, για το περιβάλλον. Βασικά, προσπαθώ να εμπλέκομαι σε οποιαδήποτε φιλελεύθερη κίνηση μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη», σημειώνει η Πάρις.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM