Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον προκαλεί σχόλια με την πολύ αδύνατη σιλουέτα της

Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον προκαλεί σχόλια με την πολύ αδύνατη σιλουέτα της Facebook Twitter
2
Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον προκαλεί σχόλια με την πολύ αδύνατη σιλουέτα της Facebook Twitter
Η Chloe Lattanzi και η Olivia Newton John σε μια παλιότερη κοινή τους εμφάνιση (Getty Images)

Η Chloe Lattanzi, κόρη της Olivia Newton John βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο μερίδας χρηστών στα social media εξαιτίας μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Η 31 ετών Chloe μοιράστηκε μια φωτογραφία της που αποκαλύπτει εκτός από την μεγάλη απώλεια κιλών και μια πολύ αδύνατη μέση. Η σιλουέτα της προκάλεσε πληθώρα σχολίων καθώς το θέμα των εικόνων που προωθούν την ανορεξία ή έστω το πολύ αδύνατο πρότυπο είναι αρκετά ευαίσθητο τα τελευταία χρόνια.

Η Chloe δέχτηκε πολλά άσχημα σχόλια με πολλούς να της γράφουν πως πρέπει να φάει και άλλους να υιοθετούν πολύ πιο επιθετικό τόνο και χαρακτηρισμούς. «Αυτή η φωτογραφία δεν είναι υγιής. Σε παρακαλώ φάε κάτι», «Πολύ αδύνατη...Μια γυναίκα χρειάζεται καμπύλες και λίγο βάρος», έγραφαν μερικά από τα αρνητικά σχόλια, δίπλα στη φωτογραφία της, όπου ποζάρει φορώντας ένα τζιν παντελόνι με κοντό μπλουζάκι που αφήνει ακάλυπτη την μέση της, έχοντας στο στόμα ένα τσιγάρο. Κάποιοι βέβαια προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, παρατηρώντας πως και η μητέρα της ήταν πολύ αδύνατη την εποχή που γύριζε το Grease και πως μάλλον η Chloe έχει κληρονομήσει τον ίδιο σωματότυπο. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πέρασαν στην αντεπίθεση υπενθυμίζοντας σε όλους πως παλιότερα ήταν γνωστό πως ως έφηβη είχε δώσει μάχη με σοβαρές διατροφικές διαταραχές.

Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον προκαλεί σχόλια με την πολύ αδύνατη σιλουέτα της Facebook Twitter

Η τελευταία της ανάρτηση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της μητέρας της, πως πάσχει από καρκίνο. Μες στο σαββατοκύριακο η Chloe δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της να φορά μόνο ένα σουτιέν και προσθέτοντας ένα ψεύτικο τριαντάφυλλο στο στήθος, τα πέταλα του οποίου υποτίθεται πως πλανώνται στον αέρα. «Είναι εντάξει να αγαπάς τον εαυτό σου. Οι φωνές στο κεφάλι σου μπορεί να προσπαθούν να επιτεθούν στο αίσθημα αυταξίας σου, στην ευφυΐα σου, στην αποδοχή για την εξωτερική σου εμφάνιση. Αλλά είσαι τέλειος. Ειδικά τα υποτιθέμενα ελαττώματά σου», έγραφε στο μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία.

Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον προκαλεί σχόλια με την πολύ αδύνατη σιλουέτα της Facebook Twitter

Πρόσφατα η Chloe είχε μπει στη διαδικασία να απαντήσει, πάλι μέσω Instagram, σε όσους την κατηγόρησαν πως ανεβάζει πάρα πολλές χαμογελαστές φωτογραφίες της και πως θα έπρεπε να είναι πιο λυπημένη με αυτό που έτυχε στην μητέρα της. Η ίδια, μετά από αυτό, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της πίσω από μια κουρτίνα, υπονοώντας πως επειδή φαίνεται χαρούμενη εξωτερικά, δεν σημαίνει ότι μέσα της νιώθει το ίδιο. «Όλοι φοράμε ένα χαμόγελο για βγούμε στην σκηνή. Όταν όμως πέφτει η αυλαία, τότε μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Ούρλιαξε αν το έχεις ανάγκη. Γέλα αν έτσι νιώθεις. Κλάψε με όλη σου την ψυχή, αν χρειαστεί. Αλλά κάντο μόνος σου. Αυτό είναι δικαιώμά σου», έγραψε. 

Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον προκαλεί σχόλια με την πολύ αδύνατη σιλουέτα της Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM