Η Ντέμι Μουρ έχει χάσει τα μπροστινά της δόντια και αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ντέμι Μουρ έχει χάσει τα μπροστινά της δόντια και αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Ντέμι Μουρ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο "The Tonight Show With Jimmy Fallon" πως έχει χάσει τα δύο μπροστινά της δόντια και επιπλέον επέτρεψε να δημοσιοποιηθεί και η φωτογραφία που το αποδεικνύει.

«Μας έστειλε μια φωτογραφία και είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει ποτέ», δήλωσε ο Fallon πριν κάνει την αποκάλυψη του ντοκουμέντου. Ενώ η φωτογραφία έδειχνε την 54χρονη ηθοποιό να χαμογελά και να της λείπε ένα δόντι, εξήγησε πως στην πραγματικότητα της λείπουν δύο μπροστινά δόντια.

«Έκοψα τα μπροστινά μου δόντια», εξήγησε. «Θα ήθελα πολύ να πω ότι ήταν κάτι που έγινε από skateboarding ή κάτι πραγματικά cool, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι που είναι σημαντικό να μοιραστώ γιατί πιστεύω ότι η αιτία είναι κυριολεκτικά, ίσως μετά από τις καρδιακές παθήσεις, ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην Αμερική: το άγχος. Το άγχος έκοψε τα μπροστινά μου δόντια», είπε χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Η Ντέμι Μουρ έχει χάσει τα μπροστινά της δόντια και αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

«Ευχαριστώ τον Θεό για τη σύγχρονη οδοντιατρική» είπε πάντως γελώντας και επιδεικνύοντας ένα καινούργιο αστραφτερό χαμόγελο. Η Moore δήλωσε επίσης οι τρεις κόρες της ήταν ευχαριστημένες με αυτό που συνέβη στα δόντια της. «Τους αρέσει να με βλέπουν χωρίς τα δόντια μου», είπε «γιατί νομίζουν ότι με κάνει να φαίνομαι πιο ευάλωτη και πιο ανθρώπινη», κατέληξε η ηθοποιός.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ