Γεννήθηκαν τα δίδυμα - Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Γεννήθηκαν τα δίδυμα - Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έγιναν για πρώτη φορά γονείς Facebook Twitter
0

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Αλαμουντίν έγιναν γονείς και το γνωστοποίησαν το ευτυχές γεγονός μέσω μια λιτής ανακοίνωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας πως τα νεογέννητα δίδυμα είναι «υγιή, χαρούμενα και τα πηγαίνουν μια χαρά».

«Σήμερα το πρωί, η Amal και ο George καλωσόρισαν την Ella και τον Alexander Clooney στη ζωή τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού. Η Ella, ο Alexander και η Amal είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πηγαίνουν μια χαρά. Ο George είναι σε καταστολή και θα συνέλθει σε μερικές ημέρες», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός απουσίασε από μια φιλανθρωπική εκδήλωση επειδή περίμενε την γέννηση των παιδιών του. Μάλιστα, όπως αστειεύτηκε σχετικά, αν είχε αποφασίσει να πάει στο event που διοργανώθηκε στην Αρμενία, και στο μεταξύ γεννούσε η Αμάλ, δεν θα του επιτρεπόταν να επιστρέψει ποτέ στο σπίτι και να δει τα παιδιά του. 

Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα, χαίρεται πάρα πολύ που πλέον είναι οικογενειάρχης. «Είμαι ακόμη πιο ευτυχισμένος από ό,τι παλιότερα. Δεν ήξερα πως θα κάναμε παιδιά. Ήμουν πολύ χαρούμενος που θα παντρευόμασταν και μετά η εγκυμοσύνη ήταν απλώς το επόμενο βήμα», έχει δηλώσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ παλιότερα.

Ενόψει της γέννησης των διδύμων, και ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν αποφασίσει να τηρήσουν πιο χαμηλό προφίλ στα ταξίδια τους και να αποφύγουν συγκεκριμένες περιοχές, που είναι επικίνδυνες αυτήν την περίοδο. «Αποφασίσαμε να είμαστε πιο υπεύθυνοι, να αποφεύγουμε τους κινδύνους. Εγώ δεν θα ξαναπάω στο Νότιο Σουδάν και το Κονγκό και η Αμάλ δεν θα ξαναπάει στο Ιράκ για να αποφεύγει μέρη που γνωρίζει πως δεν είναι ευπρόσδεκτη. Πριν, δεν με ένοιαζε καθόλου. Μάλιστα θα έλεγα πως μου φαινόταν και πολύ συναρπαστικό να πηγαίνω σε μέρη που δεν έχει ξαναβρεθεί κανένας ρεπόρτερ», λέει.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανικό Μουσείο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Είμαστε πρόθυμοι να αναπτύξουμε μια νέα σχέση με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο για Γλυπτά Παρθενώνα: Επιδιώκουμε ρεαλιστικές λύσεις και νέα σχέση με την Ελλάδα

Αινιγματική απάντηση από το Βρετανικό Μουσείο μετά την ξαφνική στήριξη της Τουρκίας στο ελληνικό αίτημα για επιστροφή των Γλυπτών - Τι απαντούν από το Λονδίνο στην τουρκική αποκάλυψη ότι δεν υπήρχε οθωμανικό φιρμάνι που να δίνει άδεια για την μεταφορά των Γλυπτών στη Βρετανία
NEWSROOM
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM