Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς

Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς Facebook Twitter
0
Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς Facebook Twitter

Η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ βρέθηκε πριν από δύο μέρες στο νοσοκομείο «Βambino Gesu» της Ρώμης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ιταλία. Η Μελάνια πέρασε πολλές ώρες με τα παιδιά του νοσοκομείου και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν να τους διαβάζει βιβλία και να παίζει μαζί τους.

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ιδιαίτερη επίσκεψή της στην μονάδα εντατική θεραπείας όπου συνάντησε ένα αγόρι τριών ετών. Και αυτό το αγόρι είναι ο μικρός Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν διεθνή δημοσιεύματα, αλλά και η εφημερίδα Espresso που επικοινώνησε με το νοσοκομείο στη Ρώμη.

Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε με τη φωτογραφία της  ότι βρέθηκε μόσχευμα καρδιάς για τον τρίχρονο ενώ φαίνεται να του κρατά το χέρι.

Η «Εspresso» σε επικοινωνία με το νοσοκομείο «Bambino Gesu» επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον τρίχρονο Δημήτρη, ο οποίος τα Χριστούγεννα είχε μεταφερθεί με ιταλικό C-130 στη Ρώμη.

«Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομά του για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας του, μπορούμε ωστόσο να σας επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για το μικρό Ελληνόπουλο που διακομίστηκε στη Ρώμη μέσω στρατιωτικού αεροπλάνου C-130 τα Χριστούγεννα δήλωσε στην εφημερίδα ο Τζιλμπέρτο Τρομπέτα από το Γραφείο Τύπου του νοσοκομείου.

Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς Facebook Twitter

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πρώτη Κυρία επισκέφτηκε τον Δημήτρη στο δωμάτιό του, κάθισε δίπλα από το κρεβάτι του και του διάβασε αποσπάσματα από κάποιο παιδικό βιβλίο. Λίγες ώρες αργότερα, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για το μόσχευμα ενώ η Μελάνια σε ανακοίνωσή της αναφέρει:«Κατά την προσγείωσή μας στο Βέλγιο έμαθα για το μικρό αγόρι και την οικογένειά του, που περίμεναν μόσχευμα καρδιάς, πως τελικά βρέθηκε δότης από το νοσοκομείο. Διάβασα ένα βιβλίο και κράτησα το χέρι αυτού του ξεχωριστού μικρού πριν από λίγες ώρες και τώρα η καρδιά μου έχει γεμίσει χαρά».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM