Απεργία την Πρωτομαγιά

Θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει πως η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε απόρρητες πληροφορίες για UFO

Θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει πως η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε απόρρητες πληροφορίες για UFO Facebook Twitter
0

Ένα νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την εκδοχή που θέλει την Μέριλιν Μονρόε να δολοφονήθηκε, επειδή είχε σκοπό να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με εξωγήινους και την ύπαρξή τους.

Η ταινία «Unacknowledged» σε σκηνοθεσία Μάικλ Ματζόλα παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας που δίνει ενδεχόμενη εξήγηση για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε - ότι γνώριζε για τα UFO και ότι απειλούσε να αποκαλύψει απόρρητα και διαβαθμισμένα έγγραφα.

Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Gizmodo, ο ηθοποιός Μπερλ Άιβς ισχυρίζεται ότι η Μονρόε δεν πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων.

 

Παρότι έχουν περάσει 55 χρόνια από τότε που η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια του θανάτου της.

Ο δρ Στίβεν Γκριρ, ο οποίος είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ, υποστηρίζει ότι Ντόροθι Κιλγκάλεν, η οποία εξέταζε το περίφημο συμβάν του Ρόσγουελ.

Η Ντόροθι Κιλγκάλεν, η μυστηριώδης αυτοκτονία της οποίας το 1965 συνδέθηκε με την έρευνά της στην υπόθεση δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, είχε γράψει για τα UFO.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM