ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η ελληνίδα πεθερά του Κρις Κορνέλ αρνείται πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε ηθελημένα: «Θα ψάξουμε την αλήθεια!»

Η ελληνίδα πεθερά του Κρις Κορνέλ αρνείται πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε ηθελημένα: «Θα ψάξουμε την αλήθεια!» Facebook Twitter
0
Η ελληνίδα πεθερά του Κρις Κορνέλ αρνείται πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε ηθελημένα: «Θα ψάξουμε την αλήθεια!» Facebook Twitter

Την ώρα που η οικογένειά του ετοιμάζεται για την κηδεία του την Κυριακή, η πεθερά του Chris Cornell -η μητέρα της Vicky Karayiannis- αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως στα social media την θλίψη της για τον θάνατό του και να στηρίξει τα λεγόμενα της κόρης της πως ο ο ίδιος δεν σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Ο τραγουδιστής των Soundgarden βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ντιτρόιτ λίγες ώρες μετά το τέλος μιας συναυλίας εκεί και οι αρχές ανακοίνωσαν πως αυτοκτόνησε. Η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έχει αμφισβητήσει το πόρισμα για την αιτία θανάτου, με την σύζυγό του να λέει πως ενδεχομένως στην απόφασή του να προβεί σε κάτι τέτοιο συνέβαλαν τα φάρμακα που έπαιρνε.

Η Toni Karayiannis λέει τώρα πως συμφωνεί με την άποψη αυτή που διατύπωσε από την αρχή η κόρη της. Μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος περί αυτοκτονίας, η ίδια αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα tweet που είχε κάνει για εκείνη ο Chris Cornell στη Γιορτή της Μητέρας. «Χρόνια πολλά στην μαμά μου Toni Karayiannis. Σ' ευχαριστώ που μου χάρισες την αγάπη της ζωής μου», είχε γράψει ο τραγουδιστής στις 14 Μαΐου. «Όταν διαβάζεις αυτό, ψάχνεις την αλήθεια! Αυτό που πραγματικά συνέβη όχι αυτό που γράφουν! Αλλά σύντομα θα ξέρουμε! Κι αυτό είναι υπόσχεση!», ήταν το σχόλιο της ίδιας, που πιστεύει σθεναρά ότι ο Chris δεν θα τους εγκατέλειπε ηθελημένα. 

Γενικά, η Toni Karayiannis, από τότε που πέθανε ο Chris Cornell αναδημοσιεύει πολλά tweets άλλων χρηστών, που υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής δεν είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Μάλιστα σε δυο από αυτά, αποφάσισε να απαντήσει κιόλας, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για την αγάπη και την υποστήριξη και αποκάλυψε πως όλο αυτό της έχει ραγίσει την καρδιά επειδή τον ένιωθε σαν δικό της γιο.

«Ο πόνος μου είναι αβάσταχτος επειδή πάντα ήταν γιος για μένα! Με φώναζε μαμά, το χρυσό μου αγόρι ποτέ δεν με απογοήτευσε», έγραψε η Toni σε μια γυναίκα, ενώ σε έναν άλλον χρήστη απάντησε: Ευχαριστώ για την αγάπη σου για εκείνον σε μια τόσο δύσκολη στιγμή! Ο πόνος είναι αβάσταχτος αλλά η αγάπη σας τον κάνει λίγο πιο εύκολο». 

Η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος ο Cornell είχε πολλές φορές εκφράσει δημοσίως την αγάπη του για την μητέρα της συζύγου του, που πάντα αποκαλούσε μαμά. 


Η οικογένεια του Chris Cornell έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία γύρω από τον θάνατό του, ειδικά η σύζυγός του, Vicky που αποκάλυψε πως είχε μιλήσει μαζί του λίγο πριν πεθάνει και πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ο ίδιος μπέρδευε τα λόγια του στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με την σχετική έκθεση της αστυνομίας, ο Chris Cornell αυτοκτόνησε έχοντας κρεμαστεί από την πόρτα του μπάνιου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε. Ωστόσο, παρόλο που η πρώτη νεκροψία δείχνει ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία, η οικογένεια επιμένει πως έλαβε την μοιραία αυτή απόφασή επειδή υπέφερε από τις παρενέργειες του φαρμάκου Ativan, που έπαιρνε για την κατάθλιψη ή λόγω άλλων ουσιών. 

Η κηδεία του τραγουδιστή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Λος Άντζελες και η ταφή στο Κοιμητήριο του Χόλιγουντ. 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM