Just Married! - H Πίπα και ο Tζέιμς κάνουν βόλτα με μια vintage Jaguar μετά το γάμο τους

Just Married! - H Πίπα και ο Tζέιμς κάνουν βόλτα με μια vintage Jaguar μετά το γάμο τους Facebook Twitter
0

Η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε σήμερα το μεσημέρι τον εκλεκτό της καρδιά της, τον χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους. Η 33χρονη έφτασε στην εκκλησία νωρίς το μεσημέρι, όπου την περίμεναν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων και η αδελφή της Κέιτ, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Μεταξύ των παρανύμφων ήταν 3χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, καθώς και η 2χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ. Τόσο ο μικρός πρίγκιπας όσο και η μικρούλα Σάρλοτ ήταν ντυμένοι ειδικά για την περίσταση και έφτασαν στο γάμο μαζί με την μητέρα τους Κέιτ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, έφτασαν μαζί στο γάμο φορώντας τα επίσημα κοστούμια τους.Την Πίπα στην εκκλησία συνόδευσε ο πατέρας της Μάικλ, μέσα σε ένα vintage αυτοκίνητο.

Just Married! - H Πίπα και ο Tζέιμς κάνουν βόλτα με μια vintage Jaguar μετά το γάμο τους Facebook Twitter

Αμέσως μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν για την δεξίωση με ένα άλλο vitage αυτοκίνητο και στη σύντομη βόλτα τους γύρω από την εκκλησία μοίρασαν χαμόγελα στους περαστικούς που τραβούσαν φωτογραφίες.

Περισσότερες φωτογραφίες από το γάμο...>>>

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM