Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του Facebook Twitter
Μια διαφορετική πλευρά του Χιθ Λέτζερ έρχεται να αποκαλύψει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού
0

Μια διαφορετική πλευρά του Χιθ Λέτζερ έρχεται να αποκαλύψει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο διάστημα.

Το ντοκιμαντέρ «I Am Heath Ledger» παρουσιάζει τον Αυστραλό ηθοποιό ως έναν άνθρωπο με βαθιές καλλιτεχνικές ανησυχίες που δεν σταματούσαν στην υποκριτική.

Αν και έκανε καριέρα μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό, πολύ συχνά ο Λέτζερ κρατούσε και ο ίδιος την κάμερα και απαθανάτιζε στιγμές της καθημερινότητας και του κόσμου γύρω του. Του άρεσε πολύ να τραβάει φωτογραφίες, να απαθατίζει στιγμιότυπα από το μετρό του Λονδίνου, πρόσωπα των αγαπημένων του αλλά και τοπία της Αυστραλίας.

  

Αυτή είναι μία λιγότερο γνωστή πτυχή του ηθοποιού, που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του Τζόκερ στην ταινία «Σκοτεινός Ιππότης» (για την οποία κέρδισε μάλιστα Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου μετά θάνατον), καθώς και του Ένις Ντελ Μαρ στο «Brokeback Mountain».

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του Facebook Twitter
O Λέτζερ λάτρευε να κάνει τον φωτογράφο, δίνοντας πάντα μία προσωπική πινελιά σε κάθε φωτογραφία του

Το νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει μια ματιά στον άντρα πίσω από τις κάμερες, σε έναν ακούραστο δημιουργό που λάτρευε να κάνει τον φωτογράφο, δίνοντας πάντα μία προσωπική πινελιά σε κάθε φωτογραφία του. Δεν είναι τυχαίο πως πολύ συχνά έπαιρνε ένα στυλό, ένα μαρκαδόρο και ζωγράφιζε πάνω στις φωτογραφίες του. Φρόντιζε, μάλιστα να κάνει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του πιο χαρούμενες και πιο ζωντανές με μερικές πινελιές χρώματος.

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χιθ Λέτζερ αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της ζωής του Facebook Twitter
Δεν είναι τυχαίο πως πολύ συχνά έπαιρνε ένα στυλό, ένα μαρκαδόρο και ζωγράφιζε πάνω στις φωτογραφίες του

Την ίδια καλλιτεχνική φύση είχαν και πολλοί από τους φίλους του, όπως ο Τρέβορ ντι Κάρλο που τον συνόδευε σε πολλές από τις «φωτογραφικές του αποδράσεις».

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ