Η Αντζελίνα Τζολί γνώριζε από πριν για την εξομολόγηση του Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί γνώριζε από πριν για την εξομολόγηση του Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να έχουν καταθέσει αίτηση για διαζύγιο, αλλά ο ηθοποιός δεσμεύτηκε να διατηρήσει μια υγιή σχέση με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που μιλούσαν για επιδείνωση της σχέσης αυτής μετά την κίνηση του Πιτ να δώσει μια μακρά και αποκαλυπτική συνέντευξη καθώς η Τζολί έχει δείξει με τη στάση της πως δεν επιθυμεί δημοσιότητα για το παρασκήνιο του χωρισμού.

Σύμφωνα όμως με τα δημοσιεύματα στο E! News, ο Πίτ είχε εκ των προτέρων ενημερώσει τη Τζολί για την πολυσυζητημένη συνέντευξη εξομολόγηση στο περιοδικό GQ, στην οποία μίλησε πρώτη φορά για την κατάρρευση του γάμου τους.

Το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει πως ο Πιτ είχε ενημερώσει σχετικά την Τζολί ώστε να αποφύγει τυχόν εκπλήξεις που θα κλόνιζαν την καλή τους σχέση.

Μεταξύ άλλων, ο Πιτ είπε στο περιοδικό:«Αν αγαπάς κάποιον, τον αφήνεις ελεύθερο. τώρα ξέρω τι σημαίνει αυτό, το νιώθω. Αυτό σημαίνει να αγαπάς χωρίς ιδιοκτησία. Δεν σήμαινε τίποτα για μένα μέχρι που το έζησα».

H συνέντευξη του Πιτ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς είναι σπάνιο για έναν σταρ τέτοιου βεληνεκούς να αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο μιλώντας για ευαίσθητα θέματα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το διαζύγιο και τη ζωή του.

Πολλοί εκτιμούν πως σύντομα θα υπάρξει και μια αντίστοιχη κίνηση από την Αντζελίνα Τζολί η οποία μέχρι τώρα έχει διατηρήσει πολύ πιο χαμηλό προφίλ ως προς το διαζύγιο.

Η φωτογράφιση του Πιτ στο GQ και η συνέντευξη....>>>

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ