Η συμβουλή του Μπαράκ Ομπάμα για τις selfies - ΒΙΝΤΕΟ

Η συμβουλή του Μπαράκ Ομπάμα για τις selfies - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Πριν λίγες ημέρες ο Μπαράκ Ομπάμα, έπειτα από αποχή τριών μηνών μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως μπροστά σε περίπου 500 φοιτητές σε αμφιθέατρο του πανεπιστημίου του Σικάγο. «Συνέβη τίποτα κατά την απουσία μου;», σχολίασε αστειευόμενος στην αρχή της ομιλίας του, κατά την οποία παρουσίασε το όραμά του, το επόμενο βήμα στην καριέρα του αλλά και την επιθυμία να ενθαρρύνει μια νέα γενιά Αμερικανών να δεσμευτούν στην πολιτική.

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος, που κατά τη διάρκεια της θητείας του υπήρξε ιδιαιτέρως ενεργός αλλά και δημοφιλής στα social media, δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να σχολιάσει και το φαινόμενο της εποχής με τις selfies, συμβουλεύοντας τους νέους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο πόσες και κυρίως τι είδους φωτογραφίες τραβούν τους εαυτούς τους. 

«Καθώς μεγαλώνετε, θα μαθαίνετε, θα αλλάζετε και θα εξελίσσεστε σε κάθε επίπεδο κι αυτό είναι το υγιές και φυσιολογικό. Ωστόσο, το πρόβλημα σήμερα είναι πως με το ίντερνετ, το παρελθόν είναι πάντα εκεί. Ένας τρόπος για να το αντιμετωπίσετε, είναι να το κατακτήσετε», σχολίασε ο Ομπάμα. «Η αλήθεια είναι πως αν είχατε φωτογραφίες από όλα όσα έκανα όταν πήγαινα σχολείο, ενδεχομένως δεν θα γινόμουν ποτέ Πρόεδρος των ΗΠΑ», πρόσθεσε. «Σας συμβουλεύω να είστε πιο επιφυλακτικοί με τις selfies και όσα φωτογραφίζετε. Απλώς μια πρόταση», κατέληξε. 

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα: 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM