Τζόνι Ντεπ: «Είναι δικά μου τα λεφτά και θα τα χαλάω όπως θέλω!»

Τζόνι Ντεπ: «Είναι δικά μου τα λεφτά και θα τα χαλάω όπως θέλω!» Facebook Twitter
3
Τζόνι Ντεπ: «Είναι δικά μου τα λεφτά και θα τα χαλάω όπως θέλω!» Facebook Twitter

«Είναι δικά μου τα χρήματα και τα χαλάω όπως θέλω», δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ. «Αν θέλω να αγοράσω 15.000 μπάλες βαμβάκι την ημέρα, είναι δικό μου θέμα», πρόσθεσε ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Wall Street Journal.


Οι πρώην οικονομικοί διαχειριστές του ηθοποιού ισχυρίζονται ότι οι υπερβολικές δαπάνες οδήγησαν στην απώλεια εκατομμυρίων δολαρίων, ο ίδιος διαφωνεί και η διαμάχη συνεχίζεται στα δικαστήρια.

«Γιατί δεν με εγκατέλειψαν ως πελάτη αν ήμουν τόσο εκτός ελέγχου;» διερωτήθηκε ο Ντεπ. «Έχω δουλέψει πολύ, πολύ σκληρά για πολλά χρόνια και έχω εμπιστοσύνη σε πολλούς ανθρώπους, αλλά μερικοί με απογοήτευσαν» είπε.

Ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε μήνυση στις 13 Ιανουαρίου εναντίον της εταιρίας The Management Group (TMG), από την οποία διεκδικεί 25 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας τους για εξαπάτηση, κακοδιαχείριση των οικονομικών του, λήψη δανείων χωρίς την έγκρισή του και απόκρυψη των εξόδων που έκαναν για λογαριασμό του. Η εταιρεία ανταπάντησε επίσης με μήνυση, στην οποία υποστηρίζει ωστόσο πως ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής είναι αποκλειστικά και μόνο η αλόγιστες σπατάλες του για να «κάνει μεγάλη ζωή».

Σύμφωνα με την TMG, τις τελευταίες δεκαετίες ο 53χρονος ηθοποιός δαπανούσε κατά μέσον όρο δυο εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως. Στην μήνυση που κατέθεσε ένας από τους δανειστές του σήμερα, αναφέρονται μάλιστα αναλυτικά και τα τεράστια έξοδα που έχει κάνει κατά καιρούς, ανάμεσά τους 75 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 14 σπιτιών, μεταξύ των οποίων κι ένας πύργος στη Γαλλία που δεσπόζει μέσα σε έκταση 180 στρεμμάτων, κατοικίες στο Χόλιγουντ, ένα λοφτ στο Λος Άντζελες και μια φάρμα με άλογα στο Κεντάκι.

Επίσης, ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει αγοράσει και μια θαλαμηγό έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων, τουλάχιστον 45 αυτοκίνητα πολυτελείας, ενώ πληρώνει 700.000 δολάρια τον μήνα για να πίνει καλό κρασί, να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροπλάνο και για το 40μελές προσωπικό που απασχολεί.

Την ίδια στιγμή, ο διάσημος ηθοποιός που είναι και συλλέκτης έργων τέχνης φέρεται να έχει ξοδέψει ολόκληρες περιουσίες για να αγοράσει πίνακες αγαπημένων του καλλιτεχνών, όπως περίπου 200 έργα των Γουόρχολ και Κλιμτ, ενώ έχει περίπου 70 συλλεκτικές κιθάρες και άλλα πολύτιμα αναμνηστικά κομμάτια τα οποία αποθηκεύει σε 12 διαφορετικά μέρη. 

Ο Ντεπ πάντως πιστεύει πως η κακοδιαχείριση της TMG προκάλεσε απώλειες που ξεπερνούν τα 40 εκατ. δολάρια και δηλώνει πως μπορεί να χαλάει όπως αυτός θέλει τα χρήματα που κερδίζει χωρίς να πρέπει να λογοδοτήσει.

Ισχυρίζεται επίσης πως οι πρώην διευθυντές του έχουν κάνει ψευδείς ισχυρισμούς για ορισμένες πτυχές του τρόπου ζωής που περιέγραψαν στη μήνυσή τους, στις οποίες περιλαμβάνονταν οι 14 κατοικίες του, το 18 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα πολυτελές γιοτ και 30.000 δολάρια ανά μήνα για το κρασί.

Ανάμεσα στις δαπάνες που αναφέρει το δικαστικό έγγραφο των διαχειριστών, συγκαταλέγεται κι εκείνη όπου ο Τζόνι Ντεπ πλήρωσε περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για να ριφθεί από κανόνι, το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση, η στάχτη του εκκεντρικού συγγραφέα Χάντερ Τόμσον (πέθανε το 2005) πάνω από το Άσπεν στο Κολοράντο.

Ο Ντεπ τους διορθώνει και λέει πως το κανόνι, στην πραγματικότητα, του κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια