Τι συμβαίνει με το club Lohan: Η Λίντσεϊ Λόχαν προσέλαβε τον Κούγια και ξεκινά τα εξώδικα

Τι συμβαίνει με το club Lohan: Η Λίντσεϊ Λόχαν προσέλαβε τον Κούγια και ξεκινά τα εξώδικα Facebook Twitter
0

Εδώ και μερικούς μήνες, και πιο συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο, το κλαμπ «Lohan Nightclub», στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια η Λίντσεϊ Λόχαν έχει ανοίξει τις πύλες του στην Ιερά Οδό.

Aξίζει να σημειωθεί πως πίσω από την επιχειρηματική αυτή κίνηση βρίσκεται και ο Έλληνας επιχειρηματίας και φίλος της διάσημης ηθοποιού, Ντένις Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, το δικηγορικό γραφείο του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια γνωστοποίησε ότι ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της Λόχαν, καθώς, όπως αναφέρει, η 31χρονη Αμερικανίδα «έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του club, τις οποίες θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως».

Επιπλέον, μέσω της ανακοίνωσης, εκφράζεται η αντίδραση της διάσημης ηθοποιού «για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχείρησης, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της».

H ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.


Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017


Με εκτίμηση


Αλέξιος Κούγιας».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM