Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Erin Moran, πρωταγωνίστρια του «Happy Days»

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Erin Moran, πρωταγωνίστρια του «Happy Days» Facebook Twitter
0

Η Erin Moran, η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Joanie Cunningham στη διάσημη κωμωδία «Happy Days», βρέθηκε νεκρή.

Ήταν 56 ετών και η αιτία θανάτου δεν έχει καθοριστεί. Μια δήλωση του σερίφη στην κομητεία Χάρισον της Ιντιάνα, αναφέρει ότι έλαβαν κλήση για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν και όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο από όπου έγινε η κλήση, η ηθοποιός είχε πεθάνει. Οι αρχές πρόσθεσαν πως θα γίνει νεκροψία στη σορό της ηθοποιού.

Η Moran άρχισε να παίζει σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες πριν από την ηλικία των 10 ετών. Tο 1974 άρχισε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ηappy Days» μαζί με τον Ron Howard.

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Erin Moran, πρωταγωνίστρια του «Happy Days» Facebook Twitter
To καστ του Ηappy Days

Το 1981, όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να κάνει μετά την ολοκλήρωση του σίριαλ «Happy Days», η Μoran είπε στο CNN: «Θα ήθελα πολύ να κάνω μια ταινία, θα ήθελα πολύ να κάνω ένα θεατρικό». Λίγα χρόνια αργότερα είπε πως μετά το τέλος του σίριαλ είχε πέσει σε κατάθλιψη καθώς ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει και δεν είχε καθόλου προτάσεις. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας της μετά από έξωση.

Ο συμπρωταγωνιστής της Ron Howard την αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα γράφοντας πως θα τη θυμάται πάντα από τα γυρίσματα του σίριαλ και το γέλιο που σκόρπιζε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM