Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε με μια selfie πως είναι έγκυος

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε με μια selfie πως είναι έγκυος Facebook Twitter
0
Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε με μια selfie πως είναι έγκυος Facebook Twitter

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Σερένα Γουίλιαμς. Η 35χρονη πρωταθλήτρια του τένις έκανε την ανακοίνωση την τετάρτη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με ένα κίτρινο μαγιό στον λογαριασμό της στο Snapchat. «20 εβδομάδες» έγραφε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία, όπου ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη και φαίνεται ελαφρώς φουσκωμένη η κοιλιά της. 

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε με μια selfie πως είναι έγκυος Facebook Twitter

Αμέσως θαυμαστές της άρχισαν να τις στέλνουν ευχές και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, αλλά λίγο αργότερα η ίδια έσβησε την ανάρτηση και μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποιο άλλο σχόλιο. Πηγές από το στενό της περιβάλλον επιβεβαίωσαν ωστόσο σε αμερικανικά περιοδικά πως η διάσημη τενίστρια είναι όντως έγκυος. 

Δημοσιεύματα του εξωτερικού σχολιάζουν πως αν η Σερένα είναι σήμερα 20 εβδομάδων αυτό σημαίνει πως ήταν έγκυος όταν τον Ιανουάριο κατέκτησε το 23ο Grand Slam στην καριέρα της, ξεπερνώντας τα 22 της Στέφι Γκραφ. Έκτοτε βέβαια δεν έχει παίξει άλλον αγώνα και αποσύρθηκε από τα διοργανώσεις στην Καλιφόρνια και το Μαϊάμι τον περσινό μήνα, επικαλούμενη τραυματισμό στο γόνατο. 

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι αρραβωνιασμένη με τον συνιδρυτή του Reddit, τον 33χρονο Αλέξις Οχανιάν. 

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις


Με πληροφορίες από New York Times και US Weekly

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM