O 50 Cent έριξε γροθιά σε θαυμάστρια που τον τραβούσε με μανία από τη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ

O 50 Cent έριξε γροθιά σε θαυμάστρια που τον τραβούσε με μανία από τη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
1

O εκκεντρικός ράπερ 50 Cent κατεγράφη σε βίντεο να ρίχνει γροθιά σε μια ενθουσιασμένη θαυμάστρια που τον τραβούσε από το χέρι και κατάφερε να τον ρίξει από τη σκηνή.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας του τραγουδιστή στη Βαλτιμόρη το περασμένο Σάββατο.

Ο 50 Cent ερμήνευε τα τραγούδια του στη σκηνή και πλησίασε προς τους φανς για την καθιερωμένη χειραψία που προσφέρουν πολλοί καλλιτέχνες.

Πολλά χέρια απλώθηκαν για να φτάσουν το δικό του, αλλά μια γυναίκα μάλλον ήταν υπερβολικά απρόσεχτη και άρχισε να τον τραβάει. Ο ράπερ φαίνεται να χάνει την ισορροπία του και καθώς γέρνει μπροστά και ετοιμάζεται να πέσει, σηκώνει το χέρι του και ρίχνει μια γροθιά στη γυναίκα. Στο σημείο επικρατεί ένταση, αλλά επεμβαίνουν μουσικοί και άντρες της παραγωγής που συγκρατούν τον καλλιτέχνη.

Ωστόσο το TMZ σημειώνει πως δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό και λίγο αργότερα στο βίντεο φαίνεται πως ο τραγουδιστής κάλεσε τη γυναίκα πάνω στη σκηνή για συμφιλίωση - και αυτή άρχισε να χορεύει. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM