Πού χάθηκε τόσα χρόνια η Μισέλ Φάιφερ;

Πού χάθηκε τόσα χρόνια η Μισέλ Φάιφερ; Facebook Twitter
Η φωτογράφιση στο Interview
0

Δριμύτερη επιστρέφει στο Χόλιγουντ η Μισέλ Φάιφερ, μετά από μια προσωρινή παύση που έκανε, με όχι έναν αλλά δύο καινούργιους ρόλους. Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία «Mother!» μαζί με τους Τζένιφερ Λόρενς και Χαβιέ Μπαρδέμ αλλά και στην ταινία «Murder on the Orient Express» απέναντι στους Τζόνι Ντεπ και Πενέλοπε Κρουζ. 

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ίδια, οι λόγοι για την επιστροφή της είναι βαθύτεροι από τις πολλά υποσχόμενες παραγωγές που κλήθηκε να συμμετάσχει. «Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται να σας πως είναι πως πολύ απλά είμαι μια άδεια φωλιά πλέον», εξηγεί, αναφερόμενη στα παιδιά της και το γεγονός πω μεγάλωσαν αρκετά.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε τις παραπάνω δηλώσεις για το comeback της στην μεγάλη οθόνη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Interview. 

«Ποτέ δεν έχασα την αγάπη μου για την υποκριτική. Νιώθω στα σπίτι μου στα γυρίσματα. Ειλικρινά είμαι πολύ πιο ισορροπημένη όταν εργάζομαι. Αλλά πρόσεχα πολύ πού είναι τα γυρίσματα, πόσο θα έλειπα, και κυρίως αν βολεύουν με βάση το πρόγραμμα των παιδιών μου. Οπότε κατέληξα να γίνω τόσο επιλεκτική που δεν με προσλάμβανε κανείς. Και μετά... δεν ξέρω, απλώς πέρασε ο καιρός», εξομολογείται η ίδια. 

Η Μισέλ Φάιφερ έχει δύο παιδιά, την Κλαούντια Ρόουζ και τον Τζον Χένρι, τα οποία έχει φροντίσει επιμελώς όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά τώρα που τα παιδιά της μεγάλωσαν αρκετά, παραδέχεται πως έχει πια τον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με την καριέρα της και νέους ρόλους. «Είμαι πολύ πιο ανοιχτή τώρα, ο τρόπος που σκέφτομαι, επειδή θέλω πραγματικά να δουλέψω τώρα που μπορώ», λέει. 

Πού χάθηκε τόσα χρόνια η Μισέλ Φάιφερ; Facebook Twitter
Πού χάθηκε τόσα χρόνια η Μισέλ Φάιφερ; Facebook Twitter

Παρά την επιτυχημένη καριέρα της, αποκαλύπτει πως κάποτε έχασε έναν πολύ μεγάλο ρόλο από την Ανέτ Μπένινγκ. «Έχω έναν περίεργο συγχρονισμό με την Ανέτ. Υποτίθεται πως θα έκανα το "Bugsy" (1991) αλλά τελικά το έκανε εκείνη, οπότε γνώρισε και τον Γουόρεν Μπίτι. Και μετά υποτίθεται πως εκείνη θα έκανε το "Batman Returns" αλλά το πήρα εγώ», αναφέρει. 


Εκτός από τις δύο ταινίες στις οποίες θα συμμετάσχει, η Μισέλ Φάιφερ θα παίξει επίσης και στην τηλεταινία του HBO «The Wizard of Lies» μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου. 

Με πληροφορίες από foxnews

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM