Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι πάνες είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής, όχι για τα παιδιά αλλά για εμένα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι πάνες είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής, όχι για τα παιδιά αλλά για εμένα Facebook Twitter
1
Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι πάνες είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής, όχι για τα παιδιά αλλά για εμένα Facebook Twitter

Για τα συναισθήματά του που θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, τηνεγκυμοσύνη της Αμάλ και το πώς διαχειρίζεται τον ερχομών των διδύμων μίλησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Suburbicon», στο Λας Βέγκας.

«Τα πηγαίνει μια χαρά. Είναι καταπληκτική. Εγώ δεν έχω τίποτα να κάνω. Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να βοηθήσω, απλώς φτιάχνω τσάι και τέτοια πράγματα», είπε ο διάσημος ηθοποιός σχετικά με την σύζυγό του Αμάλ, που είναι έγκυος σε δίδυμα.

Όπως δήλωσε, νιώθει πανέτοιμος για τον ερχομό των μωρών το καλοκαίρι, οπότε υπολογίζεται πως θα γεννήσει η Αμάλ. «Ξέρω καλό "φάσκιωμα". Γνωρίζω καλά τι με περιμένει», αναφερόμενος στις πάνες, της οποίες  χαρακτήρισε πολύ σημαντικές.

«Οι πάνες είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής, για εμένα όχι για τα παιδιά», αστειεύτηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η Τζουλιάν Μουρ, φίλη του ηθοποιού και συμπρωταγωνίστριά του στην νέα ταινία, είπε πως πιστεύει ότι ο ίδιος είναι ήδη έτοιμος να γίνει γονιός. «Είναι υπέροχο. Πιστεύω πως θα είναι πολύ φυσικός. Δεν ανησυχώ καθόλου για εκείνον», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM