Βρετανία: Το Παλάτι ανακοίνωσε το μελλοντικό σχολείο του μικρού Τζορτζ

Βρετανία: Το Παλάτι ανακοίνωσε το μελλοντικό σχολείο του μικρού Τζορτζ Facebook Twitter
0

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους το σχολείο στο οποίο θα πάει ο πρίγκιπας Τζορτζ τον Σεπτέμβριο. Ο πρίγκιπας, που θα γίνει τεσσάρων ετών τον Ιούλιο, θα πάει στο Battersea Thomas, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε βρει το σχολείο όπου είναι σίγουρο ότι ο George θα έχει μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη έναρξη για την εκπαίδευσή του», σημειώνεται στην ανακοίνωση. Το σχολείο, μόλις λίγα μίλια από την κύρια κατοικία της οικογένειας στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, εκπαιδεύει 540 αγόρια και κορίτσια ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 13 ετών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Βρετανία: Το Παλάτι ανακοίνωσε το μελλοντικό σχολείο του μικρού Τζορτζ Facebook Twitter

Ο Διευθυντής του σχολείου Μπεν Τόμας δήλωσε ότι αποτελεί τιμή η επιλογή του σχολείου του από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον ίδιο και όλους τους νέους μαθητές μας στο σχολείο το Σεπτέμβριο».

Στο σάιτ του σχολείου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι από τις επιδόσεις δίνει μεγαλύτερη σημασία «σε ένα σύνολο βασικών αξιών, οι οποίες περιλαμβάνουν την καλοσύνη, την ευγένεια, την εμπιστοσύνη, την ταπεινότητα και την προσπάθεια οι μαθητές να είναι δωρητές και όχι κτήτορες».

Πηγή: Skynews.com

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM