Η Έμα Τόμσον αποκαλύπτει πως κάποτε ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε να βγουν ραντεβού

Η Έμα Τόμσον αποκαλύπτει πως κάποτε ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε να βγουν ραντεβού Facebook Twitter
0

Το 1998, όταν η Έμα Τόμσον έκανε γυρίσματα για την ταινία «Primary Colors» με τον Τζον Τραβόλτα, της έκανε πρόταση να βγουν ραντεβού ο τωρινός Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο κανάλι SVT, όπου μίλησε για το περιστατικό αναφέροντας με λεπτομέρειες τον σύντομο διάλογο μεταξύ τους. 

«Γεια, εδώ Ντόναλντ Τραμπ», ήταν η ατάκα που, σύμφωνα με την ίδια, της είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος όταν εκείνη απάντησε στο τηλέφωνο που βρισκόταν μέσα στο καμαρίνι της. «Βασικά, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να σας φιλοξενήσω σε έναν από τους Πύργους μου. Είναι πραγματικά άνετοι», συνέχισε ο Τραμπ, με την Έμα Τόμσον να θυμάται πως ήταν σε κατάσταση σοκ καθ' όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος. Όπως λέει η ίδια, όταν τον ρώτησε γιατί ήθελε να την φιλοξενήσει σε έναν από τους πύργους του, εκείνος της απάντησε: «Βασικά, νομίζω πως θα τα πηγαίναμε πολύ καλά, ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να πάμε και για φαγητό». 

Η Έμα Τόμσον λέει πως αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά του και έκλεισε το τηλέφωνο όσο μπορούσε πιο γρήγορα. «Είπα απλώς, "Εντάξει, θα σας καλέσω εγώ πίσω". Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά"», σχολίασε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας με γέλια πως σχεδόν τον μετανιώνει σήμερα καθώς θα μπορούσε να έχει γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. 

Δείτε το βίντεο:

* Με πληροφορίες από Mashable

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM