Με την Τζένιφερ Άνιστον απάντησε η Εmirates στην απαγόρευση συσκευών σε καμπίνες αεροπλάνων

Με την Τζένιφερ Άνιστον απάντησε η Εmirates στην απαγόρευση συσκευών σε καμπίνες αεροπλάνων Facebook Twitter
0

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε χθες ότι θα απαγορεύεται πλέον στους επιβάτες πτήσεων από οχτώ κυρίως μουσουλμανικές χώρες, να μεταφέρουν ηλεκτρονικές συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό τηλέφωνο στην καμπίνα του αεροσκάφους, εξαιτίας μιας αδιευκρίνιστης τρομοκρατικής απειλής.

Η απαγόρευση ισχύει για τις απευθείας πτήσεις προς τις ΗΠΑ από δέκα αεροδρόμια, σε οχτώ χώρες στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Οι επιβάτες δεν θα μπορούν πλέον να έχουν στην καμπίνα του αεροσκάφους ηλεκτρονικές συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό και θα μπορούν να μεταφέρουν τις μεγαλύτερες συσκευές - όπως tablets, laptops και φωτογραφικές μηχανές - μόνο στις αποσκευές που παραδίδονται στο αεροδρόμιο.

Τα αεροδρόμια που επηρεάζονται είναι αυτά του Αμάν, του Καΐρου, της πόλης του Κουβέιτ, της Ντόχα, του Ντουμπάι, της Κωνσταντινούπολης, του Αμπού Ντάμπι, της Καζαμπλάνκας, του Ριάντ και της Τζέντα.

Οι αερομεταφορείς που επηρεάζονται από τα νέα μέτρα απαγόρευσης του διατάγματος είναι οι Royal Jordanian Airlines, Egypt Air, Turkish Airlines, Saudi Arabian Airlines, Kuwait Airways, Royal Air Maroc, Qatar Airways, Etihad και Emirates.

Όμως η τελευταία από τις εταιρίες αυτές απάντησε στο διάταγμα επιστρατεύοντας για ένα νέο διαφημιστικό μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη.

Χρησιμοποιώντας το υλικό από την περσινή συνεργασία της με την Τζένιφερ Άνιστον, η Emirates έδωσε στη δημοσιότητα μια διαφήμιση/ απάντηση στην απόφαση απαγόρευσης.

Το σποτ με τίτλο "Let us Entertain You" δείχνει την ηθοποιό να ταξιδεύει μαζί με δύο μικρά παιδιά στην οικονομική θέση ενός Emirates Airbus A380.

Η διαφήμιση λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι περισσότερα από 2.500 κανάλια είναι διαθέσιμα στο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates ενώ η πλούσια συλλογή από ταινίες, τηλεοπτικά κανάλια και μουσική είναι κάτι παραπάνω από ικανή για να καλύψει το κενό που αφήνει η απαγόρευση.

«Ποιος χρειάζεται τα λάπτοπ και τα τάμπλετ άλλωστε;» σημειώνει η διαφήμιση. Ωστόσο ο πρόεδρος της εταιρίες δήλωσε πως η Etihad θα συμμορφωθεί με την απόφαση που τίθεται σε εφαρμογή από την ερχόμενη Παρασκευή.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM