Ο Snoop Dogg απαντά χαλαρά στον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Snoop Dogg απαντά χαλαρά στον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
2

Αν σερφάρετε έστω και για λίγο στο ίντερνετ είναι μάλλον δύσκολο να μην έχετε πετύχει την είδηση πως ο Snoop Dogg έχει εξοργίσει τον Τραμπ και πως ο αμερικανός πρόεδρος έθεσε μέχρι και θέμα φυλάκισης του καλλιτέχνη.

Η διαμάχη ξεκίνησε από το καινούργιο βίντεοκλιπ του ράπερ που τον δείχνει να πυροβολεί έναν κλόουν με τα χαρακτηριστικά του Ντόναλντ Τραμπ. 

«Μπορείτε να φανταστείτε την κατακραυγή αν ο Snoop Dogg, με την αποτυχημένη καριέρα του και τα σχετικά, είχε σημαδέψει και πυροβολήσει με το όπλο τον Πρόεδρο Ομπάμα; Φυλακή!», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, αναφερθείς στο στιγμιότυπο ο Τραμπ. Όμως το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και η ιστορία δίχασε αρκετά όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Snoop Dogg δεν είχε προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα, αν και είχε πολλά αιτήματα για συνεντεύξεις σε διεθνή μίντια. Πριν από λίγες ώρες έστειλε ένα «χαλαρό»  μήνυμα μέσω instagram, με το δικό του τρόπο φυσικά...

«Τώρα όλοι θέλετε να μου κάνετε ερωτήσεις και να μου πάρετε συνέντευξη, αλλά μαντέψτε... Δεν έχω τίποτα να πω» λέει σχεδόν βαριεστημένα στην κάμερα.

Και επειδή μάλλον δεν είχε εξαντλήσει το «coolness» αποφάσισε λίγο αργότερα να δημοσιεύσει ακόμη ένα βίντεο...

Και το φινάλε...

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια