Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Νικόλ Κίντμαν απαντά για το περίεργο χειροκρότημα στα Όσκαρ που προκάλεσε σχόλια και γέλιο

Η Νικόλ Κίντμαν απαντά για το περίεργο χειροκρότημα στα Όσκαρ που προκάλεσε σχόλια και γέλιο Facebook Twitter
0

Η στιγμή που η κάμερα κατέγραψε την ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν να χειροκροτά κατά τη διάρκεια απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν μια από τις πιο αστείες και συζητημένες της βραδιάς - αν και τελικά το φιάσκο με το φάκελο γλίτωσε την ηθοποιό από μεγαλύτερο χλευασμό.

Η Κίντμαν απαθανατίστηκε να χειροκροτά με ασυνήθιστο τρόπο και έγινε meme στο Twitter. H περίεργη τεχνική της προκάλεσε πολλές απορίες, σχόλια και δημοσιεύματα με τίτλους όπως "Η Νικόλ δεν ξέρει ή δεν μπορεί να χειροκροτήσει σαν κανονικός άνθρωπος".

Όμως η ίδια αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις και σε ραδιοφωνική της συνέντευξη μίλησε για τους λόγους που αναγκάστηκε να χειροκροτά έτσι: «Ήταν πολύ περίεργο. Ήθελα πραγματικά να χειροκροτήσω. Θα ήταν χειρότερο να έλεγαν όλοι "γιατί η Νικόλ δεν χειροκρότησε;". Αλλά ήταν δύσκολο επειδή φορούσα το τεράστιο δαχτυλίδι και φοβήθηκα μην το καταστρέψω. Ήταν υπέροχο και δεν ήταν δικό μου», είπε η ηθοποιός.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την αμήχανη στιγμή με το λάθος στο φάκελο και είπε πως ήταν πραγματικά πολύ περίεργο.« Δεν ήμουν σίγουρη για το τι συνέβαινε. Κανείς στην αίθουσα δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Έβλεπα το ανακάτεμα με τους φακέλους και αναρωτιόμουν τι γίνεται. Σκέφτηκα πως κάποιος δεν ήταν καλά και μετά είδαμε τα πρόσωπα όλων να αλλάζουν. Ήταν περίεργο!», είπε.

Η Νικόλ Κίντμαν απαντά για το περίεργο χειροκρότημα στα Όσκαρ που προκάλεσε σχόλια και γέλιο Facebook Twitter
Tα δαχτυλίδια της Νικόλ Κίντμαν στη βραδιά των Όσκαρ
Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM