Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ Facebook Twitter
EPA/STEPHANE REIX
0

Από παθολογικά αίτια πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με δήλωση του ιατροδικαστή, που βάζει τέλος σε μια σειρά από φήμες σχετικά με τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο υπεύθυνος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Οξφορντσάιρ, Ντάρεν Σάλτερ, ο Τζορτζ Μάικλ υπέστη διατατική μυοκαρδιοπάθεια μαζί με μυοκαρδίτιδα, δηλαδή μια εξασθένιση του καρδιακού μυ, και μια ηπατική στεάτωση, που μεταφράζεται σε συσσώρευση λίπους στα κύτταρα του ήπατος. 

Η αστυνομία του Thames Valley είχε πει αρχικά ότι ο θάνατος του Μάικλ ήταν ανεξήγητος, αλλά όχι ύποπτος, ενώ μία αρχική νεκροψία ήταν ασαφής. Σήμερα, ο Σάλτερ τόνισε πως «η έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ τελείωσε» και η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας - νεκροτομής ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας πως τα αίτια επιβεβαιώνονται ότι είναι φυσικά οπότε δεν θα γίνουν περαιτέρω έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 25 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 53 ετών. Όπως αναφέρει το BBC, η κηδεία του τραγουδιστή είχε αναβληθεί για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ