Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τη ληστεία στο Παρίσι με κάθε λεπτομέρεια

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τη ληστεία στο Παρίσι με κάθε λεπτομέρεια Facebook Twitter
0

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και έναν μήνα, στην επερχόμενη σεζόν του ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», η Κιμ Καρντάσιαν θα μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως και με κάθε λεπτομέρεια για τη δραματική της εμπειρία με την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο. Τώρα, η μητέρα- μάνατζερ των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη μετά το συμβάν, αποκάλυψε το πώς ακριβώς θα καλυφθεί το περιστατικό στο επεισόδιο και γιατί η Κιμ επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να μιλήσει.

«Το επεισόδιο με το Παρίσι είναι το δεύτερο της Season 13 γιατί όλα παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά. Στο πρώτο επεισόδιο τα κορίτσια είναι στο Μαϊάμι και κάνουν κάτι με τα καταστήματα DASH. Μετά έγινε το περιστατικό στο Παρίσι, το οποίο και ήταν ολέθριο», λέει η Κρις Τζένερ, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις. 

Η παραγωγή του KUWTK σταμάτησε για λίγο καιρό μετά την ληστεία, αλλά σύμφωνα με την Κρις όταν άρχισαν ξανά τα γυρίσματα, η Κιμ βρήκε την διαδικασία ιδιαιτέρως «θεραπευτική». «Όταν ξεκινήσαμε πάλι γυρίσματα, η Κιμ προφανώς και βρισκόταν εκεί αφού πρακτικά ζούμε στον ίδιο δρόμο. Και αυτό που έβγαινε από τις συζητήσεις, ήταν πολύ θεραπευτικό για εκείνη. Τώρα έχουμε αρχίσει να βλέπουμε το υλικό που βγήκε από εκείνες τις ημέρες και κανείς μας δεν μπορεί να δει παραπάνω από 5 λεπτά χωρίς να πάθει υστερία», λέει η Κρις Τζένερ.

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πως οι τηλεθεατές θα δουν την Κιμ να αφηγείται το χρονικό της ληστείας «λεπτό προς λεπτό», και πως όλο αυτό είναι πολύ συναισθηματικό. «Λέει τι ακριβώς έγινε λεπτό προς λεπτό και είναι καθηλωτικό. Είναι απίστευτο να την ακούς να αφηγείται την ιστορία. Εγώ το παρακολουθούσα και σπάραξα στο κλάμα. Δεν κατάφερα να καν το δω ολόκληρο, ήταν πολύ θλιβερό», σημειώνει η μητέρα της Κιμ. 

Όσο για εκείνους που ήδη έχουν ασκήσει έντονη κριτική σχετικά με ότι αποφάσισαν να συμπεριλάβουν τη ληστεία στο σόου, η Κρις εξηγεί τους λόγους πίσω από την απόφαση, λέγοντας πως η Κιμ πιστεύει πως έτσι θα ευαισθητοποιήσει έτσι περισσότερο κόσμο. «[Η Κιμ] πιστεύει πως αυτό θα ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις ζωές μας και το πώς φροντίζουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μου. Ήταν ολόκληρη διαδικασία», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κρις Τζένερ στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM