Scarlett Johansson: Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός

Scarlett Johansson: Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός Facebook Twitter
4

«Η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι μια πολύ ωραία ιδέα, και πρακτικά μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι κάτι φυσικό να είσαι μονογαμικός», δηλώνει στο περιοδικό Playboy η γνωστή ηθοποιός  Scarlett Johansson, τονίζοντας πως γνωρίζει ότι μπορεί να επικριθεί για τις απόψεις της.

«Έχω μεγάλο σεβασμό για το γάμο και έχω συμμετάσχει σε όλο αυτό, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι πηγαίνει ενάντια σε κάποιο ένστικτο ", λέει η 32χρονη ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της από τον δεύτερο σύζυγο και πατέρα της κόρης της.

"Ο γάμος είναι μια νομικά δεσμευτική σύμβαση και έχει ένα βάρος…είναι μια αστική κατάσταση που αλλάζει τους ανθρώπους», σημειώνει επίσης η Johansson που έχει πάντως διαφορετική άποψη για τη μητρότητα, αφού τονίζει ότι το ότι έγινε μητέρα ήταν το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί.

«Φοβόμουν ότι η ζωή θα άλλαζε με δραστικό τρόπο. Αλλά αισθάνομαι με πολλούς τρόπους ότι είμαι πολύ περισσότερο ο εαυτός μου από ό, τι ποτέ πριν ", λέει στο περιοδικό.

Άγνωστο παραμένει αν η συνέντευξη έγινε πριν ή μετά το χωρισμό της από τον Roman Dauriac.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε για τι πράγμα μιλάμε.Ο οποισδήποτε υγιής,σεξουαλικά ενεργός άνθρωπος(αρσενικός ή θηλυκός),δεσμευμένος ή μη,αν συναντήσει ,έναν άλλο άνθρωπο που του αρέσει και τον διεγείρει σεξουαλικά,κάτι το οποίο είναι εντελώς φυσικό να συμβαίνει,θα νοιώσει την επιθυμία να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.Από κει και μετά υπεισέρχονται άλλοι παράγοντες που καθιστουν την εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας εφικτή ή όχι.Οταν λοιπόν λέμε είμαι μονογαμικός,σημαίνει πως συνειδητά επιλέγω,να μην προχωρήσω στην πραγματοποίηση μίας υπάρχουσας επιθυμίας μου.Η όταν θέλουμε ο συντροφός μας να μας είναι απόλυτα πιστός ,εκείνο που ζητάμε στην ουσία είναι να πνίξει τις όποιες ορμονικές αναταράξεις, του προκαλεί η παρουσία ενός άλλλου ανθρώπου που τον διεγείρει σεξουαλικά.Να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε,κατ αρχήν,και από κει και μετά ο καθείς επιλέγει το πως θα πορευτεί.
Εχεις απολυτο δικιο, δεν γεννηθηκαμε μονογαμικοι! στην πορεια της εξελιξης γίναμε και οι αντρες χασαμε και το οστο που ειχαμε στο πεος. Παρολαυτα για καποιο λογο γιναμε μονγαμικοι πριν πολλα πολλα χρονια πιθανολογω για να σταματησουν οι αιμομιξιες και η γεννηση παιδιων με αναπηρια αφου δεν ηταν υγειης κ δεν θα μπορουσαν να βοηθησουν την οικογενεια στο κυνιγη η οποιαδιποτε αλλη ασχολεια τσ οικογενειας. Εν τελει οι προγονοι μας το ακταφερασν κουτσα στραβα και ηταν κ πιο αγριοι εσυ δεν μπορεισ?
Πράγματι δεν είναι.Επειδή βολεύει όμως στην διατήρηση συγκεκριμένων κοινωνικοθρησκευτικών δομών,η μη μονογαμία έχει δαινμονοποιηθεί,θεωρείται αμαρτία κλπ..Ενώ αντίθετα η μονογαμία έχει εξυψωθεί σε αρετή,σε αυτό που πρέπει να ισχύει,στον κανόνα που πρέπει να ακολουθείται.Κι αν δεν τον ακολουθείς οφείλεις να αισθάνεσαι ένοχος,παραβάτης κλπ..