Στην τελετή απονομής των Γκράμι το βράδυ της Κυριακής, η Adele έφυγε με το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς κερδίζοντας το φαβορί Beyoncé όμως από το βήμα της τελετής, η νικήτρια δήλωσε πως η Beyoncé άξιζε αυτό το βραβείο.

 

Ωστόσο ο Carlos Santana υποστήριξε πως η Αdele άξιζε απόλυτα το βραβείο και με δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον της αντιπάλου του.

 

«Νομίζω ότι η Adele κέρδισε γιατί μπορεί να τραγουδήσει», δήλωσε ο Santana  στο πρακτορείο Associated Press.

 

 

«Με όλο το σεβασμό προς την αδελφή μας Beyoncé, είναι πολύ όμορφη να τη βλέπουμε, αλλά αυτό που κάνει μοιάζει θυμίζει περισσότερο μόντελινγκ μετά μουσικής. Μουσική για να προβάρεις ένα φόρεμα. Αυτή δεν είναι τραγουδίστρια...» πρόσθεσε ο Μεξικανό-Αμερικανός μουσικός.

 

 

«Η Adele μπορεί να τραγουδήσει πραγματικά. Δεν χρειάζεται όλους αυτούς τους χορευτές και τα σκηνικά, μπορεί να σταθεί μόνη εκεί και απλά να τραγουδήσει και αυτός είναι ο λόγος που κερδίζει», είπε ο Santana.

 

Τα σχόλια του σημαντικού μουσικού θεωρήθηκαν προσβλητικά και προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις. Λίγες ώρες αργότερα και ενώ οι τίτλοι των δημοσιευμάτων έκαναν λόγο για επίθεση του Santana στην Beyoncé, o ίδιος προέβη σε νέα σχόλια με τα οποία επιχειρούσε να χαμηλώσει τους τόνους της αρχικής του δήλωσης. «Η πρόθεσή μου ήταν να συγχαρώ την Adele για την καταπληκτική βραδιά της στα Γκράμι. Το σχόλιό μου σχετικά με Beyonce παρερμηνεύθηκε». έγραψε στο Facebook.