Ο Άκης Σακελλαρίου ανακαλεί το πολυσυζητημένο σχόλιο «Χέστηκα...» για το MEGA

Ο Άκης Σακελλαρίου ανακαλεί το πολυσυζητημένο σχόλιο «Χέστηκα...» για το MEGA Facebook Twitter
5

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απάντηση του Άκη Σακελλαρίου όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΜΕΓΚΑ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και κάποια στιγμή η Δούκισσα Νομικού τον ρώτησε «Μιας και ξεκίνησες από το Mega φαντάζομαι όλο αυτό που συμβαίνει σε αυτό το κανάλι εσένα σε πονάει λίγο περισσότερο...». Τότε εκείνος, απορημένος, της απαντά: «Χέστηκα».

Οι αντιδράσεις με αφορμή την συγκεκριμένη ατάκα ήταν φυσικά πολλές και διάφορες. Κάποιοι βρήκαν την απάντησή του ειλικρινή και αυθόρμητη αλλά οι περισσότεροι την χαρακτήρισαν άκομψη και αγενή.

Μετά τα σχόλια, ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε ξανά στις κάμερες και έσπευσε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως αυτό που είπε δεν αφορά τους εργαζομένους. «Θα ήθελα να σας πω και κάτι που έγινε προχθές για μια δήλωση. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η λέξη αυτή που είπα δεν αφορούσε φυσικά τους εργαζόμενους. Είμαι στο πλευρό των εργαζομένων και μάλιστα πολύ ενεργά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Για καθίστε ρε παιδιά, αν εγώ είμαι δυσαρεστημένος από έναν εργοδότη που θεωρώ ότι δεν μου φέρθηκε σωστά, μάθω ότι έκλεισε μετά από χρόνια και πω "χεστηκα" ή "καλά να πάθει", ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Πόσες και πόσες φορές δεν λέμε κάτι ανάλογο όλοι στην καθημερινότητα μας; Γιατί στο δημόσιο διάλογο θα πρέπει όλοι να υποκρίνονται; Δεν βαρεθήκατε την υποκρισία;Δυστυχώς, νίκησε για άλλη μια φορά η κορεκτίλα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση βάση στο τι λέει ο κάθε ηθοποιός/τραγουστής/,μελωδοποιός κτλ που έιτε έχει γράψει όμορφα τραγούδια έιτε έχει πάιξει όμορφους ρόλους που μιλάνε στο θυμικό μας σαν Έλληνες. Γιατί πρέπει να θεωρούμε αυτούς τους ανθρωπους και τις αποψεις/λεγάμενα τους a priori σωστή η έστω δίκαια, όταν στην ουσία δεν έχουν καμία αντίληψη η γνώση για τα θέματα αυτά (πολιτική, οικονομία). Πόσο κακό έχει κάνει αυτή η αριστεροσύνη σε αυτή τη χώρα, πόσο μάλιστα απο τι στιγμή που οι περισσότεροι που δηλώνουν αριστεροί, στην ουσία έιναι κάργα καπιταλιστές και τσεπάκηδες. Το χειρότερο όμως δεν έιναι η υποκρισία τους αλλα το οτι ειλικρινά έχον την πεποίθηση οτι έιναι αριστεροί και υπέρ του λαού και ένας απο αυτούς και κατα΄των κακών κεφαλαιούχων, όταν οι ίδιο ζουν πολύ καλύτερα απο τον μέσο εργαζόμενο. Πραγματικά δεν καταλαβάινω πως ταυτίζονται με τον λαό και γιατί πολλοί απο τον λαό ταυτιζονται με αυτους. Παραδείγματα πρόχειρα, Κλέων Γρηγοριάδης, Δήμητρα Ματσούκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακόμη ακόμη και η Χαρούλα δυστυχώς...Και επιτέλους, αξιόλογος άνθρωπος που αξίζει να τον ακούς έιναι αυτός που έχει επίγνωση του πεδίου γνώσης του και ξέρει πότε και γιατί ανοίγει το στόμα του, διαφορετικά λέγεται μαιντανός..
¨¨¨"Είμαι στο πλευρό των εργαζομένων και μάλιστα ...πολύ ενεργά" !Δηλ. με το "ενεργά" η φράση χέστηκα λαμβάνει την πραγματική της διάσταση και ετυμολογικά ?? (χέστηκα για τους...) Εντάξει μας έπεισες, όπως ο εθνικός διασκεδαστής Λάκης για τους αγκυλωμένους στο μυαλό ανάπηρους (που τελικά εννοούσε Σοιμπλε αλλά ελα μωρε τώρα για μια φράση...) και ο εντεχνος Θηβαίος για την Ελληνική οικογένεια που δεν πρέπει να γκρινιάζει γιατί μπορεί νατη βγάλει με παξιμάδια που ως super food θα μπορούσαν να μας θρέψουν με ελάχιστα...!Ολοι ανασκεύασαν αλλα μήπως τελικά το αυθόρμητο έχει σημασία ?
Συγνώμη, κύριε Σακελλαρίου, αλλά δεν μαζεύεται αυτό το "χέστηκα". Πίσω από κάθε προσπάθεια, ασχέτως ιδιοκτησίας, μετόχων, δανείων και διαπλοκής, υπάρχουν άνθρωποι. Και το Mega (όταν έβλεπα κάποτε τηλεόραση) είχε τις καλύτερες παραγωγές.