Πέθανε ο ηθοποιός Φρανκ Πελεγκρίνο, γνωστός από το «Sopranos»

Πέθανε ο ηθοποιός Φρανκ Πελεγκρίνο, γνωστός από το «Sopranos» Facebook Twitter
0

O Φρανκ Πελεγκρίνο, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε για το ρόλο του ως επικεφαλής του FBI Frank Cubitoso στη σειρά «The Sopranos» πέθανε σε ηλικία 72 ετών έχοντας δώσει και χάσει τελικά μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο ηθοποιός απεβίωσε την Τρίτη στο Memorial Sloan Kettering Hospital, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και στενούς φίλους του.

Ένας από τους πρώτους ρόλους του στον κινηματογράφο, ήρθε το 1990 ως Johnny Dio στο φιλμ «Goodfellas». Ο χαρακτήρας του στο «The Sopranos» εμφανίστηκε σε 11 επεισόδια ενώ στο βιογραφικό του έχει επίσης εμφανίσεις σε διάφορα επεισόδια του «Law & Order».

Πέθανε ο ηθοποιός Φρανκ Πελεγκρίνο, γνωστός από το «Sopranos» Facebook Twitter
Mε την ηθοποιό Φραν Ντρέσερ στο Λας Βέγκας (Getty Images)

Όμως ο Πελεγκρίνο ήταν διάσημος και αγαπητός στη Νέα Υόρκη και για μια ακόμη επαγγελματική του δραστηριότητα καθώς ήταν συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Rao στο Ανατολικό Χάρλεμ. Το εστιατόριο του έχει φιλοξενήσει πολλές διασημότητες συμπεριλαμβανομένων των Jay Z, Γούντι Άλεν και Μάρτιν Σκορσέζε και παράλληλα χρησιμοποιήθηκε για γυρίσματα πολλών ταινιών μεταξύ των οποίων και το φιλμ «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

Είχε επίσης δημοσιεύσει πολλά βιβλία μαγειρικής με βάση συνταγές από την κουζίνα του Rao και ενώ άνοιξε δύο ακόμη εστιατόρια στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM