Άνδρος Γεωργίου: O Tζορτζ Μάικλ πέθανε από σκληρά ναρκωτικά

Άνδρος Γεωργίου: O Tζορτζ Μάικλ πέθανε από σκληρά ναρκωτικά Facebook Twitter
Ο τραγουδιστής με τον Άνδρο Γεωργίου
0

 

Άνδρος Γεωργίου: O Tζορτζ Μάικλ πέθανε από σκληρά ναρκωτικά Facebook Twitter
Ο Άνδρος Γεωργίου μιλά στο ΒΒC

O Άνδρος Γεωργίου, παιδικός φίλος του Τζορτζ Μάικλ συνδέει το θάνατο του τραγουδιστή με τα σκληρά ναρκωτικά, όπως μετέδωσε το BBC.


«Τα σκληρά ναρκωτικά είχαν επιστρέψει στη ζωή του», δήλωσε ο Γεωργίου στο βρετανικό δίκτυο, προσθέτοντας ότι ο  Τζορτζ Μάικλ είχε εθιστεί στο κρακ και κατά το παρελθόν.


Ο Γεωργίου που μεγάλωσε με τον Μάικλ τον αποκαλούσε ξάδελφό του, είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και λέει πως πιστεύει ότι ο τραγουδιστής πήρε μεγάλη δόση κάποιας ουσίας την οποία συνδύασε με αντικαταθλιπτικά.

Ο Γεωργίου τόνισε πως ο θάνατός του καλλιτέχνη δεν ήταν αυτοκτονία όπως γράφτηκε σε κάποια δημοσιεύματα, αλλά κάποιο ατύχημα. «Πιστεύω ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν αυτοκτονία», δηλώνει στο BBC.

Αναφέρει επίσης πως το κρακ ήταν το «αγαπημένο ναρκωτικό» του παιδικού του φίλου και προσθέτει πως θέλει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι ήταν στο αίμα του κατά τη χρονική στιγμή και ποιος του έδωσε τα ναρκωτικά.


Ο ίδιος χαρακτηρίζει «σκουπίδια» τις πρόσφατες αναφορές σε δημοσιεύματα που γράφουν πως ο Τζορτζ Μάικλ έκανε χρήση ηρωίνης και τόνισε πως είναι μια ουσία που ποτέ δεν έχει αγγίξει.

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στη σεξουαλικότητα του Μάικλ και είπε πω ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί ανακουφισμένος μετά το περιστατικό της σύλληψής το 1998 από έναν μυστικό αστυνομικό σε μια δημόσια τουαλέτα στο Μπέβερλι Χιλς. Η σύλληψη τον οδήγησε να μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του. Ο Γεωργίου λέει πως ο ξάδελφός του ήταν έντιμος άνθρωπος, μισούσε το ψέμα και επιβεβαίωσε το πόσο δραστήριος ήταν σε φιλανθρωπίες. Περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό από μια παλιότερη παραμονή Χριστουγέννων κατά την οποία οι δυο τους είχαν φορτώσει τα αυτοκίνητά τους με τρόφιμα και είχαν βγει να τα μοιράσουν σε άστεγους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM