Διάσημοι σε μια διαφορετική διαμαρτυρία τραγουδούν το «I Will Survive» λίγο πριν την ορκωμοσία του Τραμπ

Διάσημοι σε μια διαφορετική διαμαρτυρία τραγουδούν το «I Will Survive» λίγο πριν την ορκωμοσία του Τραμπ Facebook Twitter
2

Στις 20 Ιανουαρίου 2017 ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει επισήμως ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, στη θέση του απερχόμενου Μπαράκ Ομπάμα. Παρόλο που οι μέρες που απομένουν μέχρι την ορκωμοσία του είναι ελάχιστες, πολλοί είναι ακόμη εκείνοι που δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με τη ιδέα, νιώθοντας από απέχθεια μέχρι τρόμο για το πρόσωπο του Αμερικανού μεγιστάνα. Το περιοδικό W συγκαταλέγεται ανάμεσά τους.

Γνωστοί ηθοποιοί, ήδη νικητές των φετινών Χρυσών Σφαιρών και υποψήφιοι για βραβεία όσκαρ, όπως οι Έμα Στόουν, Νάταλι Πόρτμαν και Μάθιου Μακόναχι, και άλλοι όπως οι Φελίσιτι Τζόουνς, Άντριου Γκάρφιλντ, Έιμι Άνταμς και Κρις Πάιν εμφανίζονται στο βίντεο που δημοσίευσε το περιοδικό να τραγουδούν ή να απαγγέλλουν τους στίχους από το γνωστό τραγούδι «I will survive» της Γκλόρια Γκέινορ. Πολλοί ηθοποιοί εξέφρασαν ανοιχτά την στήριξή τους στην Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μετά την νίκη του Τραμπ, δεν δίστασαν να δηλώσουν δημοσίως την απογοήτευση αλλά και τον φόβο που τους προκαλεί το αποτέλεσμα.

«[...] Είναι αυτού του είδους ο ύμνος που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ με την ορκωμοσία να μας πιέζει. Με την επικείμενη προεδρεία του Ντόναλντ Τραμπ, θα επιβιώσω» γράφει το περιοδικό.

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM