Η Νικόλ Κίντμαν πιστεύει πως ήρθε η ώρα οι Αμερικανοί να δείξουν λίγη υποστήριξη στον Τραμπ

Η Νικόλ Κίντμαν πιστεύει πως ήρθε η ώρα οι Αμερικανοί να δείξουν λίγη υποστήριξη στον Τραμπ Facebook Twitter
2

Κρατώντας αποστάσεις από την συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων της στο Χόλιγουντ η αυστραλιανή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν κάλεσε τους πολίτες των ΗΠΑ να υποστηρίξουν τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή, όπως είπε, οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν τον άνθρωπο που εξελέγη στις εκλογές

«Είμαι πάντα απρόθυμη να σχολιάσω πολιτικά ζητήματα. Και δεν έχω εκφράσει την άποψή μου ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε στην Αυστραλία.

«Όμως τώρα ο Τραμπ έχει εκλεγεί και εμείς, ως χώρα, πρέπει να στηρίξουμε όποιον είναι Πρόεδρος. Η χώρα βασίζεται σ’ αυτόν. Πρέπει να πάμε παρακάτω», είπε στο BBC2 η ηθοποιός που γεννήθηκε στη Χαβάη και μεγάλωσε στην Αυστραλία, σύμφωνα με την Sydney Morning Herald . Η Κίντμαν έχει διπλή υπηκοότητα.

Τα σχόλιά της έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε στις Χρυσές Σφαίρες, πριν από μερικές ημέρες, η Μέριλ Στριπ, που επιτέθηκε στον Τραμπ προκαλώντας την αντίδραση του. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Θέλει κότσια να πάρεις μια τέτοια θέση. Ο τύπος με το πορτοκαλί τσουλουφι είναι αστείος κ τραγικος αλλά πόσο πιο επικινδυνος μπορεί να είναι απ την "γλυκουλα"πολεμοχαρη Χίλαρι. Στην Αμερική όλοι ξέρουμε ότι δεν κάνει κουμάντο ο πρόεδρος. Ο ομπαμα μπορεί να έβαλε πολύ ψιλά τον πύχη αλλα οκ ας περιμένουμε κ να δούμε. ...Η χαρά του Χόλιγουντ τώρα είναι να την λένε όλοι στον Τραμπ για να δείξουν τις αριστερές ευαισθησίες τους.Μέχρι ενός σημείου οκ...Μετά καταντάει γραφικο